نشست خبری هشتمین دوره «۱۰ روز با عکاسان ایران» برگزار شد
نشست خبری هشتمین دوره «۱۰ روز با عکاسان ایران» صبح امروز در خانه هنرمندان ایران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، نشست خبری هشتمین دوره «۱۰ روز با عکاسان ایران»، صبح امروز دوشنبه (۴ آذرماه) با حضور سیفالله صمدیان، اسماعیل عباسی، مسعود زندهروح کرمانی و مجید فروغی در سالن امیرخانی خانه هنرمندان ایران برگزار شد.
صمدیان رئیس هیئت مدیره انجمن عکاسان ایران، درباره فعالیت این انجمن و دیگر انجمنهای عکاسی در کشور گفت: بجز انجمن عکاسان ایران، شش انجمن دیگر در رشته عکاسی داریم که متشکل از انجمن میراث فرهنگی عکاسان تئاتر، سینما، مطبوعات، صنعتی، انقلاب و دفاع مقدس است.
این در حالی است که انجمنهای هنری مختلف دارای چندین انجمن نیستند و این موقعیت خاصی است که انجمن عکاسان ایران دارد.
صمدیان افزود: تا دوره هفتم «۱۰ روز با عکاسان ایران» انجمنها را به شکل خانوادهای متحد دور هم جمع کردیم که ابتکار مهمی برای انجمن عکاسان ایران بود؛ اما خوشبختانه در این دوره به انجمنهای دیگر امکان خودباوری داده شد.
از این رو، انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی ایران در دل هفت دوره «۱۰ روز با عکاسان ایران»، بررسی سالانه رویدادهای فتوژورنالیستی ایران را انجام داد.
رئیس هیئت مدیره انجمن عکاسان درباره تغییرات رویکردی «۱۰ روز با عکاسان ایران» بیان کرد: در این دوره قرار است آثاری که روی دیوار میروند، توسط خود هنرمند و تیم کارشناسی بررسی شوند.
ما میخواستیم روز اول آذر مجمع عمومی انجمن را به صورت آنلاین برگزار کنیم که به دلیل قطعی اینترنت این اتفاق نیفتاد و رویداد با تأخیر برگزار شد.
وی با بیان اینکه در عرصه عکاسی جوان خوش فکر زیاد داریم و عکاسی هنری جوان گرا شده است، ادامه داد: انجمن عکاسان فقط مسئول رسیدگی به امور ۱۸۰۰ نفر عضو خود نیست؛ بلکه باید پاسخگوی تمام فریمهایی که گرفته میشود باشد.
با توجه به اینکه انجمن عکاسان تنها انجمنی است که گستردگی زیاد دارد، امیدواریم با اتصال اینترنت این مجمع تا پایان آذر برگزار شود.
ادامه دارد/