خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صنعاء از عملکرد نماینده سازمان ملل ناخرسند است

فارس | برگزیده، بین‌الملل | دوشنبه، 04 آذر 1398 - 12:05
همزمان با سفر فرستاده سازمان ملل به صنعا، منابع می‌گویند، سران انصارالله یمن از برخی صحبت‌های فرستاده سازمان ملل ابراز ناخرسندی کرده‌اند.
يمن،ملل،سازمان،سران،صنعا،ناخرسندي،فرستاده،ابراز،جمعه،خبرگزاري

همزمان با سفر فرستاده سازمان ملل به صنعا، منابع می‌گویند، سران انصارالله یمن از برخی صحبت‌های فرستاده سازمان ملل ابراز ناخرسندی کرده‌اند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «مارتین گریفیتس» فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن یکشنبه (دیروز) وارد صنعا شد تا دیدارهایی با مقامات یمنی از جمله سران انصارالله داشته باشد و شیوه اجرای توافق استکهلم درباره «الحدیده» را پیگیری کند.
در همین زمینه خبرگزاری «آناتولی» به نقل از منابع آگاه نوشت، میان سران انصارالله و مارتین گریفیتس تنش به وجود آمده است.
این خبرگزاری گزارش داد، سران انصارالله از قدردانی گریفیتس از «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی در شورای امنیت (در جمعه گذشته) به دلیل آنچه تلاش‌ها در راستای صلح خوانده شده، ابراز ناخرسندی کرده‌‎اند.
آناتولی ادامه داد، انصارالله همچنین از گزارش «اورسولا مولر» معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه به شورای امنیت درباره وضعیت انسانی در یمن ابراز ناخرسندی کرده‌اند؛ گزارشی که در آنها انصارالله متهم به «غارت کمک‌ها و ممانعت از اجرای نیمی از طرح‌های سازمان‌های بشردوستانه و غیره» شده بود.
گریفیتس مهرماه امسال نیز به صنعا سفر و با «عبدالملک الحوثی» رهبر انصارالله، «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی و برخی دیگر از مقامات دولت نجات ملی یمن دیدار کرد (جزئیات بیشتر).
گریفیتس شامگاه جمعه (۱ خرداد) گفت که حملات هوایی ائتلاف سعودی-اماراتی در یمن طی دو هفته اخیر ۸۰ درصد کاهش داشته است.وی ادامه داد: «کاهش صدای جنگ [در یمن] دلیلی است بر وجود دورنمایی برای صلح در بین طرف‌های درگیر در یمن».
«منصور العتیبی» سفیر و نماینده دائم کویت در سازمان ملل هم جمعه شب گذشته اعلام کرد که کشورش آمادگی دارد تا از طرف‌های یمنی برای برگزاری مذاکره جهت رسیدن به حل نهایی بحران، میزبانی کند.
انتهای پیام/ص