خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان مبارزه با تروریسم عراق می‌گوید صفحه مجازی آن هک شده است

فارس | بین‌الملل | دوشنبه، 04 آذر 1398 - 12:05
رئیس سازمان مبارزه با تروریسم عراق بیانیه‌ای را که در صفحه این نهاد عراقی در فیسبوک مبنی بر «آغاز کودتای نظامی» منتشر شده است، تکذیب کرد.
عراق،مبارزه،تروريسم،سرويس،بيانيه،كودتاي،اعتراضات،منتشر،نظامي ...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روز یکشنبه هفته جاری بیانیه‌ای به نقل از «طالب شغاتی الکنانی» رئیس سازمان مبارزه با تروریسم عراق منتشر شد که در آن خواستار «کودتای نظامی» شده بود.
در این بیانیه که در صفحه سرویس مبارزه با تروریسم عراق در فیسبوک منتشر شده بود، الکنانی «آغاز نافرمانی مدنی و فرآیند کودتای نظامی علیه دولت غیر قانونی کنونی» را اعلام کرده بود.
بیانیه جعلی
در بیانیه مذکور، ادعا شد که این مسئله در راستای پذیرش «مطالبات ملت عراق و تظاهرات‌کنندگان است...
عملیات کنار زدن و بازداشت افراد فاسد از داخل منطقه سبز (بغداد) آغاز شده..
و شغاتی نیز دستور بازداشت عبدالمهدی را صادر کرده و به زودی در دادگاه حاضر خواهد شد».
شغاتی رئیس سرویس مبارزه با تروریسم عراق هم در واکنش به این ادعاها، بیانیه منسوب به این سرویس درباره کودتای نظامی در این کشور را تکذیب کرد.
الکنانی به خبرگزاری رسمی عراق (واع) گفت: «اخباری که در سایت‌های خبری با عنوان سرویس مبارزه با تروریسم در فیسبوک منتشر شده، صحت ندارد».
وی تصریح کرد که «سرویس مبارزه با تروریسم، دژ میهن و حامی ملت، نظام سیاسی دموکراتیک، حکومت عراق و نهادهای ملی آن بوده و هست».
این در حالی است که کاربران شبکه‌های اجتماعی نیز اعلام کردند که صفحات مجازی سرویس مبارزه با تروریسم عراق هک شده بود.
دور دوم تظاهرات مردمی عراق از روز جمعه (۲۵ اکتبر جاری)، آغاز شد.
هر چند دامنه این اعتراضات کاهش یافته است، ولی همچنان در برخی شهرهای جنوبی این کشور ادامه دارد.
عمده اعتراضات مردم عراق به وضعیت نابسامانی معیشتی است و خواستار مبارزه با فساد و اصلاح ساختار اداری هستند، ولی برخی احزاب سیاسی و برخی کشورها مانند آمریکا، عربستان و امارات در پی موج‌سواری بر این اعتراضات هستند.
انتهای پیام/ص