خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش‌ها برای اعتلای نظام است/ ایران دانش نظامی بالایی دارد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 04 آذر 1398 - 12:03
کرج - مشاور فرمانده هوافضا سپاه پاسداران با تاکید بر اینکه تلاش‌ها باید برای اعتلای نظام باید، گفت: ایران به دانش بالای نظامی دست یافته است.
آمريكا،بلالي،سرتيپ،پاسداران،سپاه،نظام،دست،اسلامي،ايران،هوافض ...

به گزارش خبرنگار مهر، سرتیپ دوم علی بلالی پیش از ظهر دوشنبه در همایشی به مناسبت هفته بسیج در کرج اظهار کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی در گوشه گوشه ایران با توطئه‌های فراوانی از جمله همین توطئه اخیر مواجه بودیم.
وی به اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: توطئه ها که برای براندازی نظام طراحی می شد به نتیجه نرسید و این شجره طیبه حوادث را پشت سر گذاشت.
مشاور فرمانده هوافضا سپاه پاسداران با تاکید بر اینکه آمریکا وقتی دید توطئه هایش به نتیجه نمی رسد، دست به کودتا زد، گفت: آنها کودتای نوژه را طراحی کردند که با درایت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به نتیجه نرسید.
سرتیپ بلالی در بخش دیگری به تسخیر سفارت جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام اشاره کرد و گفت: تعداد زیادی از جاسوسان دستگیر شدند و آمریکا برای نجات جان آنها اقدام کرد.
آمریکا در آن زمان احسا می کرد هنوز بر ایران سیطره دارد.
به گفته وی بالگردهای آمریکایی از دریای عمان بلند شده و قصد داشتند در طبس سوخت گیری کرده و طبق طرح قرار بود کنار سفارت بنشینند و اتباع خودشان را آزاد کنند.
مشاور فرمانده هوافضا سپاه پاسداران با بیان اینکه پیش از انقلاب تجهیزات نظامی ما دست آمریکا بود و آنها نقاط کور را می شناختند، گفت: آن زمان نیز هوشیاری ما در حدی که الان است، نبود.
گاهی پرنده ای از آسمان عبور می کرد و متوجه نمی شدیم.
سرتیپ بلالی گفت: آنها آمدند در طبس عملیات خود را انجام دهند که موفق نشدند.
وی با تاکید بر اینکه ما باید در راه اعتلای نظام حرکت کنیم، گفت: خدا نیز به ما کمک می کند.
امداد و نجات الهی همواره شامل حال ما شده است.
مشاور فرمانده هوافضا سپاه پاسداران گفت: در حال حاضر به دانش بالای نظامی دست یافته ایم، این مهم نیز به دست نیروهای جوان انقلابی محقق شده است.
سرتیپ بلالی در بخش دیگری با اشاره به اینکه بالاترین پرنده جاسوی آمریکا از خلیج فارس عبور می کند و توانایی برداشتن اطلاعات از ۵۰۰ کیلومتری را دارد، گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی این پرونده با آن قدرت افسانه ای را ساقطش می کنند و لاشه های را از ته دریا بیرون می آورند.
ادامه دارد...