جایگاه زنجانیها در تولید محصولات ارگانیک کجاست؟
بر اساس بررسیهای انجام شده طی سالهای اخیر و با توجه به شیوع موجی جدید از انواع بیماریها در میان مردم، بسیاری از متخصصان و کارشناسان علم پزشکی و کشاورزی مدعی شدند که استفاده زیاد از مواد هورمونی، کودها، سموم و آفتکشهای شیمیایی جهت مبارزه با انواع حشرات و آفتها عامل بروز بسیاری از این بیماریها است.

بر اساس بررسیهای انجام شده طی سالهای اخیر و با توجه به شیوع موجی جدید از انواع بیماریها در میان مردم، بسیاری از متخصصان و کارشناسان علم پزشکی و کشاورزی مدعی شدند که استفاده زیاد از مواد هورمونی، کودها، سموم و آفتکشهای شیمیایی جهت مبارزه با انواع حشرات و آفتها عامل بروز بسیاری از این بیماریها است.
به گزارش ایسنا، کاشت محصولاتی عاری از این سموم بهعنوان یک راهکار و مؤلفه اساسی در جهت دستیابی به سلامت جسم و روان از سوی دانشمندان مطرح شده و در استان زنجان نیز که یکی از قطبهای کشاورزی در کشور محسوب میشود، کاشت و پرورش محصولات ارگانیک پایهریزی شده است.
حسین جعفری، رئیس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان، در این رابطه اظهار میکند: تعداد بهرهبردارانی که کد ۱۶ رقمی تولید محصول سالم را دریافت کردهاند به ۴۵۹۰ نفر میرسد.
همچنین ۱۷ نفر از بهرهبرداران در خصوص تولید محصول سیبزمینی، پیاز، زردآلو، هندوانه، توتفرنگی، گیاهان دارویی و سیب موفق به دریافت استاندارد تشویقی شدهاند.
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی استان زنجان نیز در همین رابطه میافزاید: به واسطه تنوع اقلیمی و شرایط آب و هوایی و جوی، فرآیند تولید محصولات کشاورزی در استان زنجان در مقایسه با سایر استانها نیاز کمتری به استفاده از سموم و کودهای شیمیایی دارد، به گونهای که میزان استفاده از سموم شیمیایی در استان زنجان کمتر از میانگین کشوری است.
عبدالله جعفری تصریح میکند: تجار سایر استانها از محصولات کشاورزی استان استقبال میکنند، اما متأسفانه بهواسطه دوری استان از نقاط مرزی کشور، صادرات این محصولات توسط تجار و صادرکنندگان بومی مغفول مانده و به تبع آن فرصت حضور و معرفی مستقیم محصولات با برند و نام استان در بازارهای هدف را از دست داده است.
انتهای پیام