بهکارگیری ۳۵۴۳ فارغالتحصیل دانشگاهی لرستان در بنگاههای اقتصادی
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: اگر میخواهیم بحث کارآفرینی را در کشور جدی بگیریم باید نظام آموزشی ما به سمت آموزشهای مهارتی، کارآفرینی و ایده پردازی برود.

ایسنا/لرستان مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: اگر میخواهیم بحث کارآفرینی را در کشور جدی بگیریم باید نظام آموزشی ما به سمت آموزشهای مهارتی، کارآفرینی و ایده پردازی برود.
علی آشتاب در جلسه کارآفرینی که به مناسبت هفته ملی کارآفرینی با موضوع پرورش ایده تا تجاریسازی محصول در سالن جلسات دانشگاه فنی و حرفهای لرستان برگزار شده بود، با بیان اینکه ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری نیاز به ترویج و فرهنگسازی کارآفرینی، خلاقیت و پرورش استعدادها در جامعه دارد اظهار کرد: آموزش خلاقیت و کارآفرینی بایستی در فرهنگ ما و از دبستان تا دانشگاه آموزش داده شود تا بستر لازم برای بروز ایدهها بهخصوص در جوانان گسترش پیدا کند.
وی تصریح کرد: یکی دیگر از زمینههای توسعه و خلاقیت، ترویج فرهنگ کار گروهی و استفاده از خرد جمعی است تا با بهرهگیری از کار جمعی و تعاون، فعالیتهای چشمگیر و خلاقانهای در جهت توسعه جامعه بیرون آید.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان آموزش، تحقیق و خدمت به جامعه را اهداف اصلی دانشگاهها فنی و کاربردی عنوان کرد و افزود: هدف عمده آموزش کارآفرینی این است که فراگیران اعتماد به نفس و ظرفیت لازم برای خود اظهاری را کسب کنند و بتوانند دانشی را که فراگرفتهاند در عمل بکار گرفته و یاد بگیرند که چگونه فرصتها را شناسایی و مورد بهرهبرداری قرار دهند و با یکدیگر همکاری داشته باشند.
آشتاب به طرحهای این اداره کل در حمایت از فارغالتحصیلان دانشگاهی استان اشاره و خاطرنشان کرد: طرح کارورزی برای دانشآموختگان جهت کسب مهارتهای فنی برای تمامی بخشهای اقتصادی در لرستان اجرا شده که از ابتدای شروع این طرح تاکنون ۳۵۴۳ فارغالتحصیل دانشگاهی در بنگاههای اقتصادی بهکارگیری شدهاند.
وی اضافه کرد: طرح دیگری که وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی برای حمایت از اشتغال و دانشگاهیان ارائه کرده طرح یارانه دستمزد است که کارفرمایان در صورت حفظ اشتغال موجود میتوانند با بهکارگیری فارغالتحصیلان دانشگاهی جویای کار از معافیت بیمهای برخوردار شده و یکسوم حقوق آنان را به مدت یک سال پرداخت کند.
انتهای پیام