خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برانکو هم مثل ویلموتس به مشکل می‌خورد

مشرق | ورزشی | دوشنبه، 04 آذر 1398 - 10:00
یک رسانه معتبر بلژیکی از زاویه متفاوتی به حضور احتمالی برانکو ایوانکوویچ در راس کادر فنی تیم ملی فوتبال ایران به جای مارک ویلموتس پرداخت.
ايران،ويلموتس،برانكو،ملي

به گزارش مشرق، شبکه تلویزیونیRTBF بلژیک با استناد به گزارش رسانه‌های ایرانی مبنی بر آغاز پروسه مذاکره فدراسیون فوتبال کشورمان با برانکو ایوانکوویچ برای پذیرفتن هدایت تیم ملی به جای مارک ویلموتس اعلام کرد: این سرمربی کروات که سابقه کار در تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس را دارد دارای یک وجه اشتراک با ویلموتس است.
برانکو هم همانند ویلموتس بابت دریافت دستمزد خود برای کار در ایران با توجه به تحریم‌های آمریکا با مشکل مواجه می‌شود.
اتفاقی که در نهایت منجر به شکایت او از فدراسیون ایران به فیفا خواهد شد.
همین مسئله کافی است تا باعث هراس برانکو از پذیرفتن پیشنهاد تیم ملی ایران شود.