خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختصاص دو دستگاه مینی‌بوس برای جابجایی مسافران برون شهری جاسک

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 04 آذر 1398 - 09:28
بندرعباس - فرماندار شهرستان جاسک گفت: برای جابجایی مسافران برون شهری شهرستان پارسیان دو دستگاه مینی‌بوس در نظر گرفته شده است.
شهرستان،جاسك،رادمهر،فرماندار،شهري،بازار،برگزار،قايق،اصناف،با ...

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رادمهر یکشنبه شب به صورت ویدئو کنفرانس در جلسه ستاد تنظیم بازار استان هرمزگان اظهار داشت: در پی طرح اصلاح مصرف سوخت دو جلسه شورای تامین فوق‌العاده در شهرستان جاسک برگزار شد.
وی عنوان کرد: جلسه‌ای با علما، روحانیون، ائمه جمعه و جماعت، نخبگان و سمن‌ها به منظور تبین موضوع اصلاح قیمت بنزین با توجه به شرایط کنونی کشور برگزار شد.
فرماندار شهرستان جاسک ابراز داشت: هر روز دو جلسه تنظیم بازار شهرستان جاسک در قالب جلسات فرعی با آژانس‌ها، اتحادیه اصناف، تاکسی‌رانی برون‌شهری و اتاق اصناف برگزار شد.
رادمهر تشریح کرد: جلسات تنظیم بازار شهرستان در بخش‌های مختلف شهرستان با حضور دهیاران و بخشداران برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: بالغ بر ۱۵۰ وجه مورد بازرسی و گشت مشترک بازرسی با اتاق اصناف از بازارهای شهرستان به عمل آمد.
فرماندار شهرستان جاسک تصریح کرد: همکاری ۴۶ بازرس افتخاری متشکل از مدیران ادارت شهرستان، مسئولین حراست ادارات شهرستان، بسیجیان و سمن‌ها در بحث بازرسی از دیگر اقدامات انجام شده در این شهرستان است.
رادمهر تشریح کرد: رصد قیمت اجناس در شهرستان جاسک به صورت روزانه صورت می‌گیرد.
وی مطرح کرد: مشخصات آژانس‌ها، تاکسی‌های دورن شهری و برون شهری در سامانه ایران ناوگان با آنالیز نرخ کرایه‌های ثبت شدند.
فرماندار شهرستان جاسک گفت: هیچ گزارشی مبنی بر افزایش قیمت کرایه تاکسی درون شهری و برون شهری نداشتیم.
رادمهر اظهار داشت: اختصاص دو دستگاه مینی‌بوس برای جابجایی مسافران از میناب به جاسک و جاسک به لیردف از دیگر اقدامات انجام شده در راستای ثبات نرخ کرایه تاکسی در شهرستان جاسک است.
وی عنوان کرد: در شهرستان جاسک دو هزار ۹۳ قایق صیادی وجود دارد که ۵۷۶ قایق مجوز دارند هزار و ۵۱۷ قایق بدون مجوز هستند که پس از ساماندهی این تعداد آمار به استان اعلام شد.
فرماندار شهرستان جاسک با بیان اینکه ثبت سرویس‌های مدارس در سامانه سپند در حال انجام است، ابراز داشت: به غیر از شماره تلفن ۱۲۴ که برای مشکلات مردمی است یک تلفن در فرمانداری قرار داده شده است تا پاسخگویی به مردم با کیفیت بهتری صورت پذیرد.
رادمهر تشریح کرد: هیچگونه افزایش قیمتی در بازار شهرستان جاسک نداشته‌ایم و برنامه‌های نشاط اجتماعی برای هر هفته در سطح شهرستان نیز پیش‌بینی شده است.