خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تربیت بیش از ۲۰۰۰ مدرس و مبلغ تخصصی نماز در کشور

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 03 آذر 1398 - 21:08
اراک- قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور گفت: بیش از دو هزار مدرس و مبلغ تخصصی نماز در قم تربیت شده است تا شیوه های اثرگذار دعوت به نماز را اجرایی کنند.
نماز،مظفر،اقامه،اظهار،توجه،قائم،خواندن،ستاد،دعوت،مقام

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مظفر روز یکشنبه در چهارمین اجلاس استانی نماز با عنوان نماز و مدرسه در اراک، اظهار داشت: بیشترین انگیزه برای خواندن نماز رسیدن به قرب الهی است و آرامش و کمترین انگیزه ترس از عذاب الهی می‌باشد و والدین و معلمین دارای بیشترین تاثیر بر نماز خواندن فرزندان هستند.
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور گفت: تضعیف نماز بیش از ترک نماز شیوع و فراوانی دارد و متاسفانه نماز جز اولویت زندگی افراد قلمداد نمی شود.
مظفر خاطر نشان کرد: باید توجه داشت اگر نماز زایل شود شهوات و منکرات در جامعه رشد پیدا می کند.
ویبا بیان این که نماز صبح قضا و تضییع می شود، اظهار کرد: باید در مساجد به اقامه نماز صبح توجه شود و دانش آموزان را نیز به خواندن آن تشویق کرد.
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور عنوان کرد: چند درصد افراد به قرائت نماز توجه نمی کنند چرا همین الفاظ و معانی بکار رفته در نماز ما را به مسیر و مقصد اصلی هدایت می کند.
مظفر اظهار کرد: تاثیر پذیری دختران در آموزش نماز بیشتر از پسران است چرا که در مدارس دخترانه کارهای ویژه تر ی در این حوزه انجام می شود.
وی افزود: نماز دانش آموزان نمره بالاتری نسبت به نماز دانشجویان دارد و این موضوع توجه مسئولین دانشگاه ها را نسبت به این امر دو چندان می سازد.
مظفر بیان کرد: با اشاره به پرسش اکثر والدین در خصوص چگونگی روش های دعوت فرزندان به امر نماز گفت: در این خصوص یک مرکز تخصصی نماز در قم تاسیس شده است که بیش از دو هزار مدرس و مبلغ تخصصی نماز تربیت شده است تا شیوه های دعوت به نماز را بیان کنند.
وی تاکید کرد: تشویق به نماز و آموزش از سنین پایین، الگو بودن از بهترین راه های دعوت به نماز به شمار می رود.
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور اظهار کرد: از جمله علل نماز نخواندن می توان به نداشتن آگاهی نسبت به برکات نماز، کاهلی و تنبلی و رفتار نامطلوب نمازگزاران اشاره کرد.