خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش برانکو به خبر سرمربیگری در تیم ملی

مشرق | ورزشی | یکشنبه، 03 آذر 1398 - 18:39
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس گفت که هیچ گونه مذاکره‌ای بین او و مسئولان فدراسیون فوتبال ایران صورت نگرفته است.
فدراسيون،فوتبال

به گزارش مشرق، فسخ قرارداد فدراسیون فوتبال با مارک ویلموتس مراحل نهایی خود را طی می‌کند و در این بین از برانکو ایوانکوویچ به‌عنوان گزینه اول فدراسیون برای هدایت تیم ملی نام برده می‌شود، مربی‌ای که 4 فصل موفق را در پرسپولیس سپری کرد و پیش‌تر از این هم سرمربی تیم ملی بوده است.
برانکو ایوانکوویچ در مورد اینکه آیا مذاکره‌ای با او از سوی فدراسیون فوتبال ایران انجام گرفته است یا نه، گفت: تا این لحظه مذاکره‌ای با مسئولان فدراسیون نداشته‌ام.
وی درباره اینکه آیا مسئولان فدراسیون فوتبال با او تلفنی صحبت کرده‌اند یا خیر اظهار داشت: خیر، هیچ‌گونه تماسی بین من و مسئولان فدراسیون فوتبال وجود نداشته است.