نقش محصولات دامی در سلامت انسان
محبی گفت: میزان سرانه مصرف سوسیس و کالباس در ایران نسبت به کشورهای اروپایی پایین است.

رئیس سابق دامپزشکی ایران مطرح کرد؛
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، صدیقه اعتماد سعید، مدیر شبکه رادیو سلامت، در برنامه مجله دامپزشکی این شبکه رادیویی اظهار کرد: یکی از مشکلات بهداشت عمومی کشور، نوع سبک زندگی و تأثیر محصولات دامی بر سلامت انسانها است.
او افزود: شبکه سلامت احساس کرد که سواد سلامتی در کشور شرایط مناسبی ندارد، به همین دلیل یک برنامهای را با عنوان مجله دامپزشکی ایجاد کردیم تا تمام افراد بتوانند اطلاعات لازم را درباره بهداشت فردی دریافت کنند.
اعتماد سعید تصریح کرد: ورود محصولات دامی به داخل شرکتها و کارخانههای صنایع غذایی نقش بسزایی در سبک زندگی افراد دارد ؛ به همین دلیل ما در این برنامه با اطلاع رسانی، سعی در پیشبرد کیفیت زندگی فردی داریم.
او ادامه داد: در این برنامه محصولات فرآوری شده مانند عسل، گوشت، مرغ، ماهی، کالباس و سوسیس که به آنها پرداخته نشده است به صورت علمی مورد بررسی قرار میگیرند.
اعتماد سعید تاکید کرد: با انجمن ناشنوایان، سازمان بهزیستی و وزارت بهداشت هماهنگ کردهایم که برنامهریزیها و اطلاعرسانیهای مناسب برای دسترسی مردم به این برنامه صورت بگیرد.
بیشتر بخوانید: مسمومیت غذایی کشندهای که باید آن را جدی بگیرید + راههای درمان
سوسیس و کالباس، روشی مناسب برای نگهداری گوشت
در ادامه پیام محبی، رئیس سابق دامپزشکی ایران، اظهار کرد: امروزه مصرف محصولات دامی و پیشگیری از بیماریهای دامی و بیماریهای مشترک میان انسان و حیوان نقش بسیار مهمی در سلامت افراد و بهداشت عمومی دارد.
محبی با بیان اینکه میزان سرانه مصرف سوسیس و کالباس در ایران نسبت به کشورهای اروپایی پایین است، گفت: شایعاتی که در مورد مضرات گوشت کالباس و سوسیس وجود دارد، واقعیت ندارد.
او یادآوری کرد: یکی از روشهای مناسب برای نگهداری گوشت در جهان؛ تولید سوسیس و کالباس است.
اگر سوسیس و کالباس نشانههای استاندارد و کدهای بهداشتی را داشته باشند، میتوانند یک فرآورده خوب پزشکی باشند به شرطی که افراد در طول روز به اندازه کافی از آن استفاده کنند.
انتهای پیام/