خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابلاغ جزئیات برگزاری چهارمین جشنواره جایزه ملی ایثار

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 03 آذر 1398 - 18:38
سرپرست مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد دستورالعمل برگزاری چهارمین جشنواره آموزشی ـ تحصیلی جایزه ملی ایثار را ابلاغ کرد.
دستورالعمل،جشنواره،آموزشي،جايزه،ايثار،شاهد،دانشجويان،انتخاب

پاسخ به سوالات دانشجویی را
بخوانید
به گزارشاحمد صالحی آرا، سرپرست مرکز امور شاهد و ایثارگراندستورالعمل برگزاری چهارمین جشنواره آموزشی ـ تحصیلی جایزه ملی ایثار را به رؤسای استان‌ها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کرد.صالحی آرا در این دستورالعمل تأکید کرده دستورالعمل اجرایی انتخاب دانشجویان شاهد و ایثارگر برتر علمی برای شرکت در چهارمین جشنواره آموزشی – تحصیلی (جایزه ملی ایثار) به واحد‌ها ارسال شده است و واحد‌ها باید بر مبنای شاخص‌های تعیین‌شده، نفرات برگزیده هر یک از دوره‌های آموزشی (کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری حرفه‌ای و دکتری تخصصی) که بالاترین امتیاز را در بین دانشجویان شاغل به تحصیل کسب کرده‌اند، با تمامی مستندات برای شرکت در جشنواره حداکثر تا ۱۵ دی ماه به مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد از طریق سیستم اتوماسیون اداری و ایمیل info@esargaran.iasu.ir ارسال کنند.گفتنی است افرادی که در دوره‌های قبل به عنوان نفرات اول جشنواره انتخاب و جایزه دریافت کرده اند، مشمول این دستورالعمل نمی‌شوند.در این دستورالعمل تأکید شده است: دانشجویان برگزیده که بیشترین امتیاز را از بین استان‌ها کسب کرده باشند، برای شرکت در جشنواره جایزه ملی ایثار که اسفند امسال در تهران برگزار خواهد شد، به دبیرخانه جشنواره معرفی می‌شوند.لازم ذکر است به پیوست این دستورالعمل، دستورالعمل اجرایی انتخاب دانشجویان شاهد و ایثارگر برتر علمی برای شرکت در چهارمین جشنواره آموزشی – تحصیلی (جایزه ملی ایثار) به واحد‌ها و مراکز آموزشی ابلاغ شده است.
شرایط عمومی، نحوه امتیازدهی، فرم‌های مربوطه، نحوه انتخاب برترین ها، نحوه تجلیل از منتخبان و...
ازجمله موضوعات مطرح شده در این دستورالعمل است.انتهای پیام/