خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیل در فرانسه جان دو نفر را گرفت

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 03 آذر 1398 - 18:29
به دنبال وقوع توفان و جاری شدن سیل در جنوب فرانسه تاکنون دو نفر جان خود را از دست داده و دو نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند.
فرانسه،قرباني،جنوب،سيل،خودروي،هشدار

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، توفان و سیل شدیدی که در مناطق جنوب شرق فرانسه به راه افتاده است، سبب شد دو نفر جان خود را از دست بدهند و دو نفر دیگر زخمی شوند.
رادیوی محلی «فرانسه بولو» گزارش داد امروز جسد دو قربانی در دو منطقه مختلف در جنوب فرانسه پیدا شده است.
بنابر اعلام این رسانه محلی، قربانی اول یک مرد ۴۰ ساله است که یک روز پیش پس از واژگون شدن قایق نجاتش ناپدید شده بود.
قربانی دوم مردی ۵۰ ساله که از شکارچیان بومی بوده و در خودروی خود بی‌جان یافت شده است.
امدادگران حدس می‌زنند که این مرد با خودروی خود در سیلاب گیر افتاده باشد.
روز گذشته، فرانسه با توجه به باران‌های شدید و جاری شدن سیل در دو منطقه «وار» و «آلپ-ماریتیم» در ساحل جنوب شرقی مدیترانه بالاترین سطح هشدار «قرمز» را صادر کرد.
عملیات نجات از صبح امروز هنگامی که سطح هشدار هوا به «نارنجی» کاهش یافت آغاز شد.
انتهای پیام/