خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کار راحت پرسپولیس برای فسخ قرارداد با کالدرون

مهر | ورزشی | یکشنبه، 03 آذر 1398 - 12:34
باشگاه پرسپولیس برای فسخ قرارداد با گابریل کالدرون کار راحتی پیش رو دارد.
ليگ،فصل،برتر،كالدرون،پرسپوليس

به گزارش خبرنگار مهر، گابریل کالدرون در ابتدای فصل جاری رقابت های لیگ برتر جانشین برانکو ایوانکوویچ شد تا بتواند این تیم را پس از سه قهرمانی متوالی در لیگ برتر در جایگاه خود حفظ کرده و به موفقیت در لیگ قهرمانان آسیا خوشبین باشد.
سرمربی آرژانیتین سرخپوشان پایتخت که برای دو فصل، قرارداد مشروطی را با باشگاه پرسپولیس در دوران مدیرعاملی ایرج عرب منعقد کرده است در صورت عدم نتیجه گیری تا نیم فصل و کنار رفتن از پست خود دیگر نیازی به پرداخت تمام و کمال قراردادش نیست.
کالدرون در صورت جدایی از پرسپولیس در نیم فصل مبلغ ۴۵۰ هزار یورو دریافت می کند و دیگر نیازی به دریافت یک میلیون و ششصد هزار یوروریی قراردادش بابت دو سال نیست.
باشگاه پرسپولیس نیز تا کنون نیمی از پول کالدرون تا پایان دور رفت رقابت های لیگ برتر را پرداخت کرده است و در صورت تکرار شکست این تیم در لیگ برتر و جام حذفی، باقیمانده پولش را هم می پردازند تا با او در نیم فصل خداحافظی کنند.