خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مخالفت مجلس با دو فوریت طرح ایجاد مناطق ویژه اقتصادی

تسنیم | سیاسی | یکشنبه، 03 آذر 1398 - 12:07
نمایندگان مجلس با دو فوریت طرح ایجاد مناطق آزاد و ویژه اقتصادی مخالفت کردند.
طرح،راي،فوريت،نماينده،مجلس،علني،بيكاري

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، بررسی 2 فوریت طرح ایجاد مناطق آزاد تجاری و در دستورکار امروز(یکشنبه 3 آذر ) نمایندگان در جلسه علنی پارلمان قرار داشت.
پس از استماع اظهارات متقاضی طرح در جلسه علنی، با 67 رای موافق، 116 رای مخالف و 3 رای ممتنع از مجموع 219 نماینده حاضر در مجلس با دو فوریت این طرح مخالفت کردند.
یک فوریت این طرح به رأی گذاشته شد که نمایندگان با 65 رای موافق، 114 رای مخالف و 5 رای ممتنع از مجموع 219 نماینده حاضر در مجلس با یک فوریت آن هم مخالفت کردند.
به گزارش تسنیم، بیت‌الله عبدالهی نماینده اهر و هریس در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) مجلس به عنوان متقاضی بررسی طرح ایجاد مناطق ویژه اقتصادی با قید دو فوریت گفت: این طرح بار مالی برای دولت ندارد و به همین دلیل شورای نگهبان هم با آن مخالفت نمی‌کند.
نماینده مردم اهر و هریس در مجلس افزود: شهرستان‌ها ظرفیت مناسبی برای سرمایه‌گذاری دارند اما از آن جا که قانون لازم موجود نیست بخش خصوصی نمی‌تواند بر این مناطق سرمایه‌گذاری کند، تصریح کرد: با تصویب این طرح بخش خصوصی در شهرستان‌ها سرمایه‌گذاری کرده و در نتیجه شاهد ایجاد اشتغال و رفع مشکل بیکاری خواهیم بود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بیکاری یکی از اصلی ترین مشکلات کشور است، اظهار کرد: جوانان به دلیل بیکاری، ازدواج نمی‌کنند.
انتهای‌ پیام/