خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری تظاهرات در تل‌آویو/ تظاهرکنندگان خواستار برکناری نتانیاهو شدند+ تصاویر

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 03 آذر 1398 - 10:18
در تظاهرات گسترده‌ای که در تل‌آویو برگزار شد تظاهرکنندگان خواستار برکناری نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شدند.
نتانياهو،خواستار،العالم،بركناري،آويو

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی العالم، به دنبال پرونده‌های فسادی که علیه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اسرائیل مطرح شده، در تل آویو در اراضی اشغالی فلسطینی تظاهرات گسترده‌ای برگزار شد و تظاهرکنندگان در آن خواستار برکناری نتانیاهو شدند.
برخی منابع رسانه‌ای اعلام کردند هزاران نفر با حضور در خیابان‌های تل آویو، برکناری نتانیاهو و تحویل وی به دادگاه را خواستار شدند.
دادستان کل اسرائیل نتانیاهو را در سه پرونده جداگانه به رشوه، کلاهبرداری و خیانت در امانت متهم کرده بود.
در همین حال نتانیاهو اتهام‌ها علیه خود را کودتا توصیف کرد.
بیشتر بخوانید: بیشتر صهیونیست‌ها خواستار استعفای نخست‌وزیر مجرمشان هستند
العالم افزود نتانیاهو به دریافت برخی هدایا از شماری از بازرگانان ثروتمند و دادن امتیاز‌هایی به آن‌ها برای به دست آوردن پوشش خبری مثبت متهم شده است.
انتهای پیام/