خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارزش تولیدات کشاورزی لرستان ۶۰۰۰ میلیارد تومان است

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 03 آذر 1398 - 00:20
معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی لرستان گفت:‌ نقش جهاد کشاورزی در تحقق «رونق تولید» کلیدی است.
كشاورزي،لرستان،توليد،رونق،جهاد،تحقق

ایسنا/لرستان معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی لرستان گفت:‌ نقش جهاد کشاورزی در تحقق «رونق تولید» کلیدی است.
دکتر نامدار صیادی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بخش کشاورزی رکن اصلی تحقق رونق تولید در لرستان است که می‌تواند اقتصاد استان را تضمین کند.
وی اضافه کرد: گواه این ادعا این ‌است که در سالجاری ارزش تولیدات کشاورزی لرستان ۶۰۰۰ میلیارد تومان است در حالی‌که ارزش کل تولیدات استان در ‌بخش گردشگری، خدمات، صنعت و ...
۱۱ هزار میلیارد است.

صیادی ادامه داد: درآمد بخش کشاورزی لرستان بین ۳۰ تا ۴۰ درصد درآمد استان در بخش‌های دیگری چون گردشگری، ‌خدمات و صنعت است.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی لرستان افزود: خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی همواره به عنوان یک راهبرد مهم مورد توجه جهاد کشاورزی ‌استان بوده اما این موضوع در سال رونق تولید اهمیت مضاعفی یافته است و همه امکانات بخش کشاورزی برای تحقق ‌این راهبرد بسیج خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: بخش کشاورزی در سال رونق تولید نه ‌تنها به دنبال پاسخگویی کامل به نیازهای غذایی استان و بخش‌هایی از کشور است، بلکه تلاش می‌کند با گسترش سطح ‌توانمندی‌های خود و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود، در بازارهای بین المللی حضوری فعال داشته باشد و نقش ‌موثری در توسعه اقتصادی کشور و لرستان ایفا کند.

صیادی گفت: نقش جهاد کشاورزی در تحقق «رونق تولید» کلیدی است.
انتهای پیام