توقف بد موقع شاگردان سیمئونه
تیم فوتبال اتلتیکو مادرید در ادامه رقابتهای لالیگا مقابل گرانادا متوقف شد.

هفته چهاردهم لالیگا؛
به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، رقابتهای هفته چهاردهم لالیگا با برگزاری چند دیدار پیگیری شد که در یکی از مهمترینهای آن، تیمهای فوتبال اتلتیکو مادرید و گرانادا به مصاف یکدیگر رفتند و در پایان به تساوی ۱ -۱ رضایت دادند.
شاگردان سیمئونه که تا پیش از این بازی ۲۴ امتیازی بودند و اختلاف شان با صدر جدول و تیمهای صدرنین یعنی بارسلونا و رئال مادرید تنها یک امتیاز بود نتوانستند این اختلاف را حفظ کنند، پیش از این بازی آبی اناری پوشان توانسته بودند بازی شان را ببرند و ۲۸ امتیازی شوند، بدین ترتیب با نتایج به دست آمده حالا اختلاف اتلتیکو مادرید ۲۵ امتیازی و تیم صدرنشین به ۳ امتیاز رسید.
لودی در دقیقه ۶۰ نخستین گل را برای اتلتیکو مادرید به ثمر رساند و در ادامه هم مونتورز کار را به تساوی کشاند، رقابتهای هفته چهاردهم لالیگا امشب از ساعت ۲۳ و ۳۰ دقیقه هم شاهد دیدار حساس و جذاب رئال مادرید و رئال سوسیداد خواهد بود.
بیشتر بخوانید:
لیونل مسی مسابقه گلف برگزار میکند
شکست دقیقه آخری والنسیا برابر بتیس
بارسلونا ۲ - لگانس ۱ / پیروزی سخت شاگردان والورده با تعویض طلایی
انتهای پیام/
تساوی اتلتیکو مادرید برابر گرانادا