خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک زن فرانسوی به اتهام عضویت در داعش به 14 سال حبس محکوم شد

فارس | بین‌الملل | شنبه، 02 آذر 1398 - 21:36
یک زن فرانسوی که سال ۲۰۱۴ با فرزندان خود برای پیوستن به گروه تروریستی داعش به سوریه رفته بود، به تازگی از سوی مقامات قضایی فرانسه به چهارده سال زندان محکوم شد.
فرانسه،سوريه،تروريستي،فرانسوي،همراه،محكوم،گروه

یک زن فرانسوی که سال ۲۰۱۴ با فرزندان خود برای پیوستن به گروه تروریستی داعش به سوریه رفته بود، به تازگی از سوی مقامات قضایی فرانسه به چهارده سال زندان محکوم شد.
یک زن فرانسوی به اتهام عضویت در داعش به 14 سال حبس محکوم شد
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک مادر فرانسوی که پنج سال پیش همراه با فرزندان خود برای پیوستن به گروه تروریستی داعش به سوریه رفته بود، روز جمعه به ۱۴ سال زندان محکوم شد.
به نوشته وبگاه «لوکال»، قاضیان فرانسوی «جیهان مخزومی» ۳۸ ساله را به ارتکاب اقدامات تروریستی و ​​کودک آزاری متهم کرده بودند.
مخزومی سال ۲۰۱۴ به همراه فردی به نام «ادی لرووکس» که بعدها در صف تروریست‌های داعش در سوریه کشته شد، فرانسه را همراه با چهار دختر خردسالشان به مقصد سوریه ترک کردند.
مخزومی در سال ۲۰۱۶، هنگام بازگشت به فرانسه در فرودگاه پاریس به همراه سه دختر خردسالش دستگیر شد.
دادستان فرانسه درباره این مخزومی گفت که عزیمت او به سوریه هرگز تصادفی نبوده، بلکه نتیجه سال‌ها تفکر افراطگرایانه بوده است.
وکلای مخزومی حکم صادره برای موکلشان را «نامناسب» خوانده و گفته‌اند برای تجدیدنظر در حکم صادره تلاش خواهند کرد.
در سال‌های گذشته عناصر داعش چندین حمله تروریستی در فرانسه انجام داده‌اند.
در یکی از آخرین نمونه‌ها از این حملات، تابستان سال جاری در جریان یک انفجار در شهر «لیون» دستکم ۱۳ نفر زخمی شدند.
یک منبع قضایی فرانسه یک روز بعد از این حادثه گفت، فردی که مظنون اصلی بمب‌گذاری در شهر لیون بود، با داعش بیعت کرده بود.
(جزئیات بیشتر)
انتهای پیام/ق