خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نگرانی‌های کشور ریشه در تحلیل‌های اشتباه دارد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 02 آذر 1398 - 19:11
همتی گفت: نگرانی‌های کشور ناشی از تحلیل‌های اشتباه و بدون آگاهی از وضعیت بانک مرکزی و قدرت بازارسازی آن بوده است.
مركزي،بانك،اقتصادي،اتكاي،ارز،نقطه

رئیس‌کل بانک مرکزی؛
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالناصر همتی رئیس‌کل بانک مرکزی در پست اینستاگرامی خود نوشت: در یک هفته گذشته نوسانات بازار ارز که از قبل پیش‌بینی می‌شد و قبلا نیز به آن اشاره کرده بودم نگرانی‌هایی را برای مردم پیش آورد.
این نگرانی‌ها بیشتر از آنچه ریشه در متغیر‌های واقعی اقتصاد داشته باشد ناشی از تحلیل‌های اشتباه و بدون آگاهی از وضعیت بانک مرکزی و قدرت بازارسازی آن بوده است.
آنچه که در شرایط امروز کشور توجه به آن لازم است تکیه بر منطق علم اقتصاد، جلوگیری از بروز التهابات ناشی از تغییر انتظارات و نیز تلاش برای حرکت به سوی تداوم ثبات اقتصادی است.
بیشتر بخوانید: مردم هر چقدر ارز بخواهند به نرخ روز موجود است
مردم ایران که همواره نقطه اتکای بانک مرکزی و نیز دولت در ساماندهی وضعیت اقتصادی کشور بوده است، هم‌چنان نقطه اتکای بنده در عمل به تعهدات بانک مرکزی بوده و خواهند بود.
قطعا ملت بزرگ ایران با استعانت از خداوند متعال از این برهه سخت و حساس نیز عبور خواهد کرد.
انتهای پیام/