خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش قیمت گوجه فرنگی در راه است/حداکثر قیمت هر کیلو گوجه فرنگی در میدان مرکزی ۱۰ هزار تومان

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 02 آذر 1398 - 18:05
کارگر گفت: با برداشت و توزیع گوجه فرنگی استان فارس در هفته آینده، قیمت محصول به تعادل نسبی در بازار می رسد.
گوجه،فرنگي،ميوه،قيمت،گراني،بازار،سبزي،محصولات،اتحاديه،عرضه،رئيس

رئیس اتحادیه میوه و سبزی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:
به گزارش خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، نوسان قیمت محصولات کشاورزی سریال پایان نیافتنی است که همه ساله در اقلام مختلف میوه و صیفی تکرار می‌شود و کشاورزان و مصرف کنندگان را از این حیث متحمل زیان می‌کند.
در هفته‌های اخیر قیمت گوجه فرنگی شیب صعودی به خود گرفت و هم اکنون به بالاترین نرخ خود در مغازه‌های سطح شهر رسیده است که بسیاری از خانوار‌ها نسبت به گرانی یکباره قیمت گوجه فرنگی، کمبود و نبود دستگاه‌های متولی بر امر نظارت بر بازار گلایه‌مند هستند.
بسیاری از مسئولان بر این باورند که محصولات میوه و صیفی به سبب پایان فصل برداشت از یک منطقه و عرضه از منطقه دیگر ممکن است با تداخلاتی روبرو شود که این امر بر گرانی قیمت در بازار بی تاثیر نیست.
حال به سراغ رئیس اتحادیه میوه و سبزی می‌رویم تا از دلایل گرانی گوجه فرنگی در هفته‌های اخیر و شرایط فعلی عرضه با خبر شویم:
جابه جایی فصلی دلیل اصلی گرانی گوجه فرنگی در بازار
اسداله کارگر رئیس اتحادیه میوه و سبزی در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی، با اشاره به دلایل گرانی گوجه فرنگی در بازار اظهار کرد: هم اکنون به دلیل جابه جایی فصلی و برداشت گوجه فرنگی اطراف تهران همچون ورامین و کرج، قیمت با نوساناتی در بازار روبرو شده است.
وی با اشاره به اینکه عمده گوجه فرنگی تهران از ورامین و کرج تامین می‌شد، افزود: این در حالی است که در فصل سرما، میزان تولید گوجه فرنگی به قدر چشمگیری کاهش یافته است که جوابگوی نیاز داخل نیست.
بیشتر بخوانید: دلایل گرانی گوجه فرنگی در بازار/ افزایش قیمت بنزین ارتباطی به محصولات میوه و تره بار ندارد
کارگر قیمت کنونی هر کیلو گوجه فرنگی در میدان مرکزی میوه و تره را ۶ هزار تا ۱۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: براساس فاکتور، مغازه داران می‌توانند حداکثر ۳۵ درصد سود روی اجناس خود لحاظ کنند.
رئیس اتحادیه میوه و سبزی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی گوجه فرنگی مورد نیاز از بوشهر تامین می شود، افزود: با وجود آنکه تامین کننده اصلی گوجه فرنگی استان فارس است، از این رو در هفته‌های آتی با توزیع محصول از این استان دیگر مشکلی در عرضه و نوسان قیمت نخواهیم داشت.
وی در پایان با بیان اینکه در ماه‌های اخیر قیمت گوجه فرنگی جوابگوی هزینه تولیدکنندگان نبود، تصریح کرد: طبق قانون میوه و تره بار افزایش قیمت محصولات میوه و صیفی به سبب جابه جایی فصلی ممکن است ۱۰ تا ۱۵ روز اتفاق بیفتد و مجدد با وضعیت مساعد عرضه روند کاهشی به خود می‌گیرد.
انتهای پیام/