خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

علیزاده: گل زدن به پرسپولیس حس فوق‌العاده‌ای داشت/ گلم را به مادرم تقدیم می‌کنم که یک استقلالی متعصب است!

تسنیم | ورزشی | شنبه، 02 آذر 1398 - 17:03
علیرضا علیزاده، هافبک تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان از اینکه گل سه امتیازی و باارزش تیمش را در دیدار مقابل پرسپولیس به ثمر رساند، ابراز خوشحالی کرد.
گل،بازي،تيم،پرسپوليس،زدن

علیرضا علیزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در مورد پیروزی یک بر صفر تیمش برابر پرسپولیس در ورزشگاه آزادی گفت: می‌دانستیم در ورزشگاه آزادی کار سختی در پیش داریم، ولی خوشبختانه فوتبال خوبی را به نمایش گذاشتیم.
هر دو تیم موقعیت‌هایی خوبی برای گل زدن داشتند، ولی خدا را شکر که تیم ما سه امتیازی مهم در زمین حریف گرفت.
هافبک دفاعی تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان در پاسخ به این پرسش که «آیا نفت مسجدسلیمان در این بازی خوش‌شانس نبود؟»، تأکید کرد: این طبیعی است که وقتی پرسپولیس در ورزشگاه آزادی بازی می‌کند تیم مقابل را تحت فشار قرار دهد، ولی در این بازی سه موقعیت تک به تک را از دست دادیم و این‌طور نبود که تیم ما موقعیت نداشته باشد.
وی که در این بازی تک گل تیمش را به ثمر رساند درباره گل زدن به پرسپولیس گفت: این گل نتیجه زحمات بازیکنان بود و مهم این بود که بعد از این گل، با جان و دل تلاش کردیم تا دروازه‌مان را بسته نگه داریم.
گل زدن به پرسپولیس حس فوق‌العاده‌ای داشت و خوشحالم که این گل با گرفتن سه امتیاز همراه شد.
این گل را به مادرم تقدیم می‌کنم که خیلی خوشحال بود.
او یک استقلالی متعصب است و از گل زدن من در این بازی خیلی خوشحال بود.
انتهای پیام/