توزیع شیر رایگان مدارس پس از تاخیر دوساله
الهیاری گفت: بعد از دو سال وقفه و اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومانی در لایحه بودجه سال ۹۸، توزیع شیر مدارس آغاز شد.
معاون برنامه ریزی آموزش و پرورش مطرح کرد؛
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به گزارش خبرنگار ، الهیاری، معاون برنامه ریزی آموزش و پرورش اظهار کرد: از امروز( شنبه ، ۲ آذر) توزیع شیر مدارس آغاز شده است.
به دلیل محدودیتها بودجهای، دو سال این طرح اجرا نشده است اما امسال با اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان از اعتبار مربوطه به هدفمندی یارانهها این کار در وزارت آموزش و پرورش کلید خورد.
او افزود: اعتبار ابلاغ شده به وزارتخانه برای ۸ استان که جامعه هدف بوده از امروز اختصاص مییابد.
بیشتر بخوانید: اقتصاد ۱۵هزار میلیارد تومانی پیرامون کنکور/ آموزشوپرورش، ساعتهای محدودی دانش آموز دارد او گفت: توزیع شیر از ۲۱ تا ۳۱ نوبت برای ۳ میلیون دانش آموز مدارس دولتی با همکاری وزارت صمت و ستاد تنظیم بازار از دو ماه پیش انجام شده است و مشکلی در تامین شیر وجود ندارد.
معاون برنامه وزارت آموزش و پرورش کاهش بودجه از ۲۰۰ میلیارد به ۱۰۰ میلیارد را به خاطر محدودیتهای بودجهای دانست و گفت: به دلیل همین کاهش اعتبار وزارت آموزش و پرورش مجبور شد از ۸ استانی که از لحاظ شاخصهای تغذیهای وضعیت پایینتری را نسبت به متوسطهای کشوری دارد، در نظر گرفتیم.او گفت: توزیع شیر از ۲۱ تا ۳۱ نوبت برای ۳ میلیون دانش آموز مدارس دولتی با همکاری وزارت صمت و ستاد تنظیم بازار از دو ماه پیش انجام شده است و مشکلی در تامین شیر وجود ندارد.
الهیاری بیان کرد: شهرهای ایلام، بوشهر، سیستان و بلوچستان، خراسانی جنوبی، خوزستان، هرمزگان، کرمان، کهگیلویه و بویر احمد تحت پوشش طرح توزیع شیر رایگان مدارس قرار گرفته، اما جامعه مصرف فعلا دوره ابتدایی و متوسطه اول است.
انتهای پیام/
کاهش اعتبار وزارت آموزش و پرورش