خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شکست سپیدرود و داماش در هفته چهاردهم لیگ دسته اول فوتبال

مهر | ورزشی، استان‌ها | شنبه، 02 آذر 1398 - 16:40
امروز و از هفته چهاردهم لیگ دسته اول دو بازی برگزار شد که تیم‌های گیلانی در رشت و تهران مقابل حریفان خود شکست خوردند.
سپيدرود،داماش،مس،رشت،كرمان،زميني

به گزارش خبرنگار مهر، از چهاردهمین هفته رقابتهای لیگ دسته اول امروز ۲ بازی برگزار شد که تیم‌های داماش و سپیدرود در تهران و رشت به مصاف نیروی زمینی و مس کرمان رفتند که در این دو دیدار هر دو نماینده رشت شکست خوردند.
در تهران نیروی زمینی که روند خوبی را با امیدرضا روانخواه در پیش گرفته با یک گل میهمانش تیم داماش را مغلوب کرد.
در دیدار پر حادثه و پر گلی هم که در رشت برگزار شد، مس کرمان توانست با نتیجه ۳ بر یک میزبانش سپیدرود را شکست دهد.
این دیدار در حالی برگزار شد که نادر دست نشان برای اولین بار هدایت سپیدرود را در این فصل بر عهده گرفته بود.
در پایان بازیهای امروز نیروی زمینی ۱۸ امتیازی شد و با یک پله صعود به صورت موقت جای سرخ پوشان را در رده دهم جدول گرفت و داماش با ۲۱ امتیاز در رده هفتم باقی ماند.
مس کرمان نیز با کسب ۳ امتیاز این بازی ۲۱ امتیازی شد و به رده هفتم رسید.
سپیدرود نیز ۱۵ امتیازی ماند و به رده هشتم سقوط کرد.
نتایج دیدارهای امروز مربوط به هفته چهاردهم لیگ یک:
* نیروی زمینی یک - داماش گیلان صفر
* سپیدرود رشت یک - مس کرمان ۳