۴۵۰ مدرسه در هرمزگان نیازمند مقاومسازی است
مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان گفت: ۲۰ مدرسه بصورت صد در صد تخریبی هستند و ۴۵۰ مدرسه باید مقاومسازی شوند .

مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان گفت: ۲۰ مدرسه بصورت صد در صد تخریبی هستند و ۴۵۰ مدرسه باید مقاومسازی شوند .
به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، موسی دادیزاده ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه سرپرست جدید اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان هرمزگان اظهار داشت: ۲۰ مدرسه بصورت صد در صد تخریبی هستند و ۴۵۰ مدرسه باید مقاومسازی شوند و اگر این مدارس مقاومسازی نشوند طی چند سال آینده این مدارس نیز تخریبی میشوند.
وی افزود: در این۶۷۰ مدرسه تخریبی سه هزار کلاس درس وجود دارد که به طور میانگین در هر کلاس ۲۳ دانشآموز مشغول به تحصیل هستند که جمعیتی عظیمی را شامل میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان گفت: اگر کوچکترین حادثهای در استان رخ دهد ما باید این آمادگی را داشتهباشیم که ممکن است مدرسهای در استان تخریب شود.
دادیزاده با بیان اینکه بندرعباس در کشور به عنوان پایتخت اقتصادی شناخته میشود عنوانکرد: دو منطقه آزاد در هرمزگان وجود دارد که تاکنون حتی یک متر مربع مدرسه در این استان احداث نکردهاند.
وی ادامهداد: میانگین کشوری دانشآموز برای هر کلاس در کشور ۲۱ نفر بوده اما این رقم برای استان هرمزگان ۲۳ نفر است و حتی در شهرهایی مانند بندرعباس و میناب این رقم به ۴۳ نفر نیز میرسد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان گفتاظهارداشت: پراکندگی استان هرمزگان با دارا بودن ۲ هزار و ۵۰۰متر مرز آبی و خاکی و طول ۹۰۰ کیلومتری استان باعث شده که پراکندگی در آن متوازن نبوده و در برخی از مناطق با تراکم بالا و در بعضی دیگر با تراکم پایین دانشآموز مواجه باشیم.
دادی زاده یادآور شد: استان هرمزگان از عقبماندگی بزرگی رنج میبرد و باید توجه ویژهای به این استان شود و هر سال این استان فقیرتر از قبل شده و نیاز است عدالت در اختصاص اعتبارات برای هرمزگان لحاظ شود.
وی گفت: با وجود خیرین پرتعداد در استان خوشبختانه مدارس زیادی ساخته شده اما باز این استان از نظر وجود مدارس تخریبی و ناایمن در جایگاه بالای کشوری قرار دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان یکی از مشکلات مدارس استان را نداشتن آب و برق عنوانکرد و اظهار داشت: بیش از ۲۰۰ مدرسه در استان وجود دارد که آب یا برق یا هر دو را ندارند که ۱۰۳ مدرسه در بشاگرد با این کمبود مواجه هستند.
دادی زاده اضافهکرد: سال گذشته صد مدرسه و امسال ۴۷ مدرسه برقدار شدند اما باز تعداد زیادی مدرسه بدون برق در استان وجود دارد و نیاز به حمایت بیشتر در زمینه جذب اعتبار برای این کار هستیم.
انتهای پیام/88048/ی