خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۴۰ درصدی تسهیلات پرداختی به شرکت های دانش بنیان

مهر | استان‌ها | شنبه، 02 آذر 1398 - 11:49
آمل- معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از افزایش حدود ۴۰ درصدی تسهیلات پرداختی به شرکت های دانش بنیان در هفت ماه امسال خبر داد.
شركت،بنيان،دانش،حمايت،فناوري،آمل،ستاري،توليدي

سورنا ستاری روز شنبه در حاشیه بازدید از شرکت دانش بنیان در آمل درگفتگو با خبرنگار مهر در آمل اظهار کرد: در سال گذشته حدود ۱۲هزار میلیارد تومان تسهیلات به شرکت های دانش بنیان و فناور پرداخت شد که تاکنون این میزان امسال حدود ۴۰ درصد بیشتر بوده است.
وی ادامه داد: در حمایت از شرکت های دانش بنیان، موضوع اصلی توسعه اکوسیستم دانش بنیان ها است که در واقع یک بخش کوچک از این اکوسیستم حمایت مالی است.
حمایت از شرکت های صادرات محور
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری همچنین از حمایت ویژه این معاونت از شرکت های دانش بنیان در امر تولیدات صادرات محور اشاره کرد و گفت: هم صندوق نوآوری و هم صندوق پژوهش و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت ویژه ای از این شرکت ها خواهد داشت.
ستاری به عملکرد قابل قبول شرکت تولیدی خزرالکتریک آمل در تولیدات خلاقانه ونوآورانه در قالب یک شرکت دانش بنیان موفق یاد کرد و گفت، اراده وکارآفرینی که با توجه به شرایط اقتصادی و تولیدی در کشور، در این واحد تولیدی ارزشمند و قابل قبول هست.
ستاری همچنین با بیان اینکه با توجه به شناخت و گذشته ای که از این شرکت تولیدی در آمل داشتم در کسب وکار وایجادکارآفرینی بدون توقف عمل کرده است، قول حمایت و همکاری ویژه از این شرکت در راستای صادرات محصولات نمونه ای به کشورهای متقاضی داد.
" سورنا ستاری"معاون علمی و فناوری رییس جمهوری برای سفر یک روزه به مازندران از چند طرح دانش بنیان بازدید و افتتاح خواهد کرد.
وی همچنین پس از دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران، ساختمان مرکز نوآوری وفناوری شبکه نوآوری و فناوری استان را در ساری افتتاح خواهد کرد.