خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقاومت نیروی انتظامی باعث شد فتنه گران به اهداف خود نرسند

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 02 آذر 1398 - 11:46
فرمانده مرزبانی ناجا گفت: تلاش‌ها و مقاومت نیروی انتظامی باعث شد که دشمنان و فتنه گران نتوانند به اهداف خود برسند.
ناجا،مرزباني،فتنه،هوشياري،رضايي،سردار

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار قاسم رضایی، در جلسه شور عمومی ستاد مرزبانی ناجا با محکوم کردن اغتشاشات اخیر کشور اظهار کرد: توطئه‌ها و فتنه‌های مزدوران به حول و قوه الهی، مدیریت عالی رهبر انقلاب و بصیرت و هوشیاری مردم و تلاش‌های مجاهدانه ناجا و همکاری سایر سازمان‌ها در منطقه خنثی شد.
وی افزود: ملت ایران با هوشیاری و محوریت ولایت ، یک بار دیگر عزتمندانه از فتنه استکبار بیرون آمدند و ضربه‌ای محکم به یاوه گویان زدند.
فرمانده مرزبانی ناجا با بیان اینکه اقدامات ناجا مورد قدردانی مقام معظم رهبری مدظله العالی قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: تلاش‌ها و مقاومت نیروی انتظامی باعث شد که دشمنان و فتنه گران نتوانند به اهداف خود برسند.
سردار رضایی تأکید کرد: مرزبانی نیروی انتظامی نیز درمدیریت اتفاقات اخیر نقش تاثیرگذار و مهمی داشت.