جشنواره غذاهای بومی و محلی در فومن برگزار شد
مهر
|
استانها
|
شنبه، 02 آذر 1398 - 01:35
فومن- جشنواره غذاهای بومی و محلی به مناسبت هفته بسیج در فومن برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، جشنواره غذاهای بومی و محلی به مناسبت هفته بسیج در فومن برگزار شد.
مسئول بسیج حوزه خواهران گوراپس فومن در حاشیه این برنامه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه هدف از این جشنواره شناساندن غذای بومی و محلی به ویژه به نسل جوان است، اظهار کرد: باید سنتهای گذشتگان خود را حفظ و با احیای آن را به آیندگان منتقل کنیم.
سمیه برارجانی با بیان اینکه در این جشنواره ۵۵ نفر از هشت روستا شرکت کردهاند، افزود: ۵۵ نوع غذای محلی منطقه و استان گیلان در این جشنواره ارائه شده است.
وی با اشاره به اینکه هیئت داوران ۱۰ غذا را براساس معیارهای تعیین شده به عنوان غذاهای برتر انتخاب کرده است، ادامه داد: برگزاری این جشنوارهها علاوه بر معرفی سنتهای بومی و محلی به زمینه فعالیت بیشتر بانوان روستایی را فراهم می کند.