خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس جمهور جدید سریلانکا برادرش را نخست وزیر کرد

ایسنا | بین‌الملل | جمعه، 01 آذر 1398 - 20:53
رئیس جمهور جدید سریلانکا برادرش را به عنوان نخست وزیر تعیین و در عین حال اعضای کابینه موقت ۱۵ عضوی دولت را منسوب کرد.
رئيس،سريلانكا،جمهور،راجا،برادرش،پارلمان

رئیس جمهور جدید سریلانکا برادرش را به عنوان نخست وزیر تعیین و در عین حال اعضای کابینه موقت ۱۵ عضوی دولت را منسوب کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، گوتا بایا راجا پاکسه، رئیس جمهور جدید سریلانکا که چند روز پیش به ریاست جمهوری انتخاب شد در عین حال امروز جمعه اظهار کرد: در سریعترین زمانی که بتواند برای برگزاری انتخابات پارلمانی درخواست خواهد داد.
ماه اوت آینده دور مربوط به پارلمان فعلی سریلانکا پایان می‌یابد و قانون اساسی به رئیس جمهور این کشور اجازه داده در ماه مارس پارلمان را منحل کرده و خواستار انتخابات شود.
انتظار می‌رود راجا پاکسه که برادرش نیز رئیس جمهور اسبق سریلانکا بوده در این انتخابات بتوانند اکثریت را در پارلمان این کشور که ۲۲۵ عضو دارد به دست آورده و کنترل دولت را به دست بگیرد.
راجا پاکسه زمانی که ماهیندا راجا پاکسه، رئیس جمهور سریلانکا بود، به عنوان وزیر دفاع در دولت برادرش حضور داشت.
رئیس جمهور سریلانکا در عین حال خواستار حمایت کابینه‌ای که قرار است برادرش رئیس آن باشد از اجرای وعده‌های سیاسی خود شده است.
او همچنین از این کابینه خواسته مطالبات مردمی که به دنبال تغییر سیاسی بوده‌اند را اجرا کند.
انتهای پیام