خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۹۶ میلیارد تومان غرامت بخش کشاورزی در گلستان پرداخت شد

مهر | استان‌ها | جمعه، 01 آذر 1398 - 13:14
گرگان- استاندار گلستان گفت: تاکنون ۹۶ میلیارد تومان بلاعوض به کشاورزان خسارت دیده از سیل در گلستان پرداخت شده است.
لايروبي،رودخانه،كيلومتر،شناس،تلاش،گرگانرود،سيل

به گزارش خبرگزاری مهر هادی حق شناس در گفتگوی ویژه خبری با موضوع آخرین اقدامات در مناطق آسیب دیده از سیل و زلزله اظهارکرد : از دو هزار و ۷۰۰ کیلومتر رودخانه استان، هزار کیلومتر نیازمند لایروبی بوده و تاکنون اقدامات مناسبی صورت گرفته است.
وی با تاکید بر اهمیت لایروبی مسیر رودخانه ها در پیشگیری از بروز سیل های آتی گفت: تاکنون ۱۶۰ کیلومتر از رودخانه های استان لایروبی شده و تا پایان سال تلاش می کنیم این رقم به ۲۶۰ کیلومتر ارتقا یابد.
حق شناس افزود: در حال حاضر پیمانکاران مشغول اجرای عملیات لایروبی در گرگانرود و قره سو هستند و همچنین لایروبی آن بخش از رودخانه گرگانرود که از داخل شهر آق قلا می گذرد هم در حال اجراست.
استاندار گلستان یادآور شد: در جلسه هیات دولت ۱۰۰ میلیارد تومان جهت تکمیل مخزن سد نرماب با ظرفیت ۱۲۵ میلیون متر مکعب تخصیص یافت و تلاش می کنیم با همکاری قرارگاه خاتم الانبیا در راستای پیشگیری از سیلاب های آتی این سد تکمیل شود.
حق شناس خاطر نشان کرد: تاکنون ۹۶ میلیارد تومان بلاعوض به کشاورزان خسارت دیده پرداخت شده و تلاش می کنیم خسارت کشاورزانی که تاکنون این غرامت را دریافت نکرده اند ظرف مدت سه هفته آینده بخش از این کمک ها را دریافت کنند.