سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جاده سنگاچین در انزلی باز هم قربانی گرفت

باشگاه خبرنگاران | استان‌ها | پنجشنبه، 30 آبان 1398 - 20:01
بر اثر تصادف دو خودروی سواری در جاده سنگاچین بندرانزلی، چهار نفر از سرنشینان کشته و سه نفر دیگر مصدوم شدند.
حادثه،آتش،انزلي،خودروي،وقوع،رضاپور،تصادف

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرانزلی با اشاره به تصادف دو خودروی سواری پژو و پراید ساعت ۱۳:۳۱ دقیقه عصر امروز در محور انزلی به رضوانشهر در محدوده روستای سنگاچین، اظهار کرد: بر اثر این حادثه چهار نفر از سرنشینان دو خودرو در دم جان باختند و سه تن نیز مصدوم شدند.
مهرداد رضاپور با بیان اینکه به محض اطلاع از وقوع این حادثه دو خودروی آتش نشانی و یک خودروی واکنش سریع و هفت آتش نشان به محل اعزام شدند، افزود: متاسفانه محور خروجی غرب بندر انزلی در محدوده روستای سنگاچین همواره حادثه ساز بوده و تاکنون هموطنان بسیاری جان خود را در این مسیر از دست داده اند.
رضاپور در ادامه با اشاره به اینکه لغزندگی بودن جاده به علت بارندگی و سرعت زیاد خودرو‌ها از دلایل وقوع این حادثه است، گفت: علت اصلی وقوع این سانحه از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی در دست بررسی است.
او ادامه داد: آتش نشانان با رسیدن به محل حادثه بلافاصله اقدام به خارج کردن حادثه دیدگان از خودرو‌ها کردند.
منبع: مهر
انتهای پیام/ز
تصادف مرگبار در انزلی