خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توتواسپورت: آلگری، گزینه جانشینی توخل در سن‌ژرمن

فارس | ورزشی | پنجشنبه، 30 آبان 1398 - 17:46
صدرنشین کنونی لیگ فوتبال فرانسه ممکن است در تابستان آینده مربی آلمانی خود را اخراج کرده و به جایش مربی ایتالیایی برگزیند.
مربي،ليگ،2018،توماس،يوونتوس،سرمربي،آلماني

صدرنشین کنونی لیگ فوتبال فرانسه ممکن است در تابستان آینده مربی آلمانی خود را اخراج کرده و به جایش مربی ایتالیایی برگزیند.
به گزارش خبرگزاری فارس، در شرایطی که پاری‌سن ژرمن با 30 امتیاز بعد از 13 هفته از رقابت‌های فصل 2019-2018 لیگ فرانسه «لوشامپیونه» در صدر قرار دارد، بخت اصلی تکرار مقام قهرمانی است.
البته اما امکان دارد صاحب مربی جدید شود.
براساس اعلام روزنامه توتواسپورت، در صورتی که توماس توخل،‌ سرمربی آلمانی پاریسی‌ها امسال در راه کسب نتیجه در لیگ قهرمانان اروپا همانند سال گذشته ناکام بماند،‌ پروژه عزل وی کلیدخواهد خورد.
این نشریه از «ماسیمیلانو آلگری» سرمربی اسبق یوونتوس به عنوان گزینه هدایت تیم فرانسوی یاد کرد.
آلگری که سابقه مربیگری تیم‌های ساسوئولو، کالیاری و آ.ث‌میلان را دارد، تا پایان فصل گذشته مسئول فنی یوونتوس بود.
توماس توخل 46 ساله در سال 2018 سکان هدایت سن‌ژرمن را پذیرفت.
تا قبل از وی مریب تیم‌های آگسبورگ،‌ ماینتس و بورسیادورتموند آلمان بود.
انتهای پیام/س