خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهپیمایی مردم بناب و ورزقان در حمایت از امنیت و اقتدار / پاسخ قاطع به اغتشاشگران+تصاویر‌

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 30 آبان 1398 - 14:59
مردم ورزقان و بناب در حمایت از امنیت و اقتدار و منویات رهبر معظم انقلاب و محکوم نمودن حوادث و اغتشاشات اخیر کشور و تخریب اموال عمومی توسط عوامل مزدور و وابسته به بیگانگان در چند روز گذشته، راهپیمایی کردند.
مرگ،فتنه،محكوم،رهبر،شهرستان،امنيت،روز،تسنيم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بناب، مردم شهید پرور و ولایت مدار و مسئولین شهرستان بناب در حمایت از امنیت و اقتدار و منویات رهبر معظم انقلاب و محکوم نمودن حوادث و اغتشاشات اخیر کشور و تخریب اموال عمومی توسط عوامل مزدور و وابسته به بیگانگان در چند روز گذشته، راهپیمایی کردند.
در این راهپیمایی مردم ضمن محکوم کردن اقدامات آشوبگر که در چند روز اخیر امنیت کشور را به خطر انداخته بودند با شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل و سوزاندن پرچم این کشورها انزجار خود را از دشمنان قسم خورده انقلاب اعلام کرده و بار دیگر با آرمان‌های نظام اسلامی تجدید بیعت کردند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ورزقان هم مردم ولایتمدار این شهرستان با سر دادن شعار مرگ بر فتنه گر و آذربایجان جانباز خامنه ای دن آیرلماز، برائت خود را از فتنه گران اعلام کردند.
آنان همچنین حوادث اخیر و تخریب اموال عمومی توسط عده ای اشرار را محکوم کرده و خواستار برخورد با عوامل این فتنه انگیزی شدند.
اقشارمختلف مردم شهرستان ورزقان با تجمع در مسجد جامع این شهر و سردادن شعارهایی اغتشاشات چند روز گذشته و بر هم زنندگان امنیت و آرامش مردم را به بهانه افزایش قیمت بنزین محکوم کردند.
ای رهبر آزاده آماده‌ایم آماده، مرگ بر فتنه گر، مرگ بر آشوبگر، مرگ بر آمریکا، خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست، شعارهایی بود که شرکت کنندگان در این تجمع سر دادند.
انتهای پیام/ش