خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتصال به اینترنت در استان هرمزگان برقرار شد

ایسنا | برگزیده، استان‌ها | پنجشنبه، 30 آبان 1398 - 14:54
از دقایقی قبل اتصال اینترنت در استان هرمزگان جهت استفاده شرکت های خدماتی و تجاری برقرار و شبکه‌های پیام رسان خارجی نظیر "واتس آپ" و "اینستاگرام" در دسترس می باشد.
اينترنت،پيام،رسان،هرمزگان،ايسنا،داخلي

ایسنا/هرمزگان از دقایقی قبل اتصال اینترنت در استان هرمزگان جهت استفاده شرکت های خدماتی و تجاری برقرار و شبکه‌های پیام رسان خارجی نظیر "واتس آپ" و "اینستاگرام" در دسترس می باشد.
از ابتدای هفته جاری با تصویب شورای امنیت و در راستای ایجاد محدودیت در برابر سوءاستفاده اغتشاشگران برای پیشبرد اقداماتشان، دسترسی به شبکه‌های پیام رسان خارجی قطع شده بود و وب‌سایت‌های داخلی از جمله سایت بانک‌ها و ادارات دولتی، خبرگزاری‌های داخلی و و ظاهراً تمامی‌ وب‌سایت‌هایی که از سرورهای داخلی بهره می‌بردند، قابل دسترس بودند که از دقایقی قبل امکان دسترسی به شبکه‌های پیام رسان نیز در استان هرمزگان برقرار شد.
یک منبع آگاه در گفت و گو با ایسنا، ضمن تأیید این خبر، افزود: تاکنون اینترنت شرکت های تجاری و خدماتی تمامی شرکت های اینترنتی در استان هرمزگان متصل شده است.
به گزارش ایسنا، محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهوری روز گذشته(۲۹ آبان) در حاشیه جلسه هیات دولت در پاسخ به پرسش ایسنا درباره زمان وصل شدن اینترنت خاطرنشان کرد: ان شاءالله اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می شود.
انتهای پیام