خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توضیحات پالایشگاه نفت اصفهان درباره یک خبر

فارس | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 30 آبان 1398 - 12:27
شرکت پالایشگاه نفت اصفهان در واکنش به خبر بازداشت 3 نفر از مدیران سایق وزارت بهداشت که در خبرگزاری فارس منتشر شده بود توضیحاتی ارائه داد.
شركت،بازداشت،اصفهان

شرکت پالایشگاه نفت اصفهان در واکنش به خبر بازداشت 3 نفر از مدیران سایق وزارت بهداشت که در خبرگزاری فارس منتشر شده بود توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، شرکت پالایشگاه نفت اصفهان در واکنش به خبر بازداشت 3 نفر از مدیران سایق وزارت بهداشت که در خبرگزاری فارس منتشر شده بود توضیحاتی ارائه داد:
«شرکت پالایش نفت اصفهان اعلام می‌دارد تخلفات ذکر شده و بازداشت 3 مدیر وزارت بهداشت، هیچ‌گونه ارتباطی با این شرکت ندارد.
این در حالی است انتشار این خبر باعث ایجاد شائبه تخلف در این شرکت که از بزرگترین شرکت‌های پالایشی کشور محسوب می‌شود شده است».
انتهای پیام/