سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارندگی در خراسان جنوبی خسارتی نداشت/کاهش دما در ۲۴ ساعت آینده

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 30 آبان 1398 - 12:24
بیرجند-مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان‌جنوبی با اشاره به کاهش دما در ۲۴ ساعت آینده گفت: باران پاییزی تاکنون با عافیت بر خراسان‌جنوبی باریده و خسارتی نداشته است.
باران،بارش،اظهاركرد،ميرجليلي،پاشي،تدابير

ابوالحسن میرجلیلی در گفت‌وگو با مهر با اشاره به بارش باران از روز گذشته در خراسان‌جنوبی اظهارکرد: خوشبختانه تا این لحظه(صبح روز پنج شنبه) گزارشی از آسیب به مناطق روستایی و شهری خراسان‌جنوبی گزارش نشده و باران با عافیت باریده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه از برخی از نقاط استان گزارش بارش ۳۰ میلی‌متر باران را داشتیم، اظهارکرد: با توجه به هشدارهای هواشناسی از قبل پیش بینی بارش باران و برف را داشتیم و بسیاری از محورهای خراسان جنوبی را شن پاشی و نمک پاشی شد.
میرجلیلی بیان‌کرد: از هم استانی‌های عزیز تقاضا داریم که از بعد ازظهر امروز شنبه ۳۰ آبان‌ماه تا غروب فردا یکم آذرماه کاهش دمای هوا را بسیار جدی گرفته و در صورت سفر تدابیر ایمنی را مراعات کرده و آن را جدی بگیرند.
وی یادآورشد: علاوه بر رانندگان، مرغداران، گلخانه‌داران، کشاورزان و همه مشاغلی که کارشان به نوعی متأثر از سرمای هوا است، این کاهش دما را جدی گرفته و تدابیر لازم برای پیشگیری از خسارت‌های احتمالی را داشته باشند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان‌جنوبی با اشاره به آمادگی گروه‌هایی از اورژانس، راهداری و سایر گروه‌های خدمات‌رسان، اظهارکرد: پیش‌بینی می‌شود که در برخی از نقاط کوهستانی خراسان‌جنوبی بارش باران تبدیل به برف شود.