خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم در صورت مواجهه با گرانفروشی چه کنند؟

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 26 آبان 1398 - 18:17
معاون گشت‌های سیار تعزیرات حکومتی استان تهران درباره افزایش نرخ و گرانفروشی برخی از کالاها توضیحاتی داد.
تعزيرات،سازمان،نرخ،افزايش،عسگري

در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران پاسخ داده شد؛
مهدی علی عسگری معاون گشت‌های سیار تعزیرات حکومتی استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با گرانی کالا‌ها اظهار کرد: مردم اگر با افزایش نرخ و کم فروشی کالا‌یی در شهر رو به رو شدند می‌توانند با دو شماره ۱۳۵ (سازمان تعزیرات حکومتی) و ۱۲۴ (سازمان صنعت، معدن و تجارت) تماس بگیرند.
وی با بیان اینکه سازمان تعزیرات نیز در استان تهران دو شعبه تخصصی نان تشکیل داده است، افزود: تمام تخلفات و پرونده‌های مربوط به نانوایی‌ها در همین دو شعبه بررسی می‌شوند.
عسگری گفت: شهروندان با مشاهده هرگونه افزایش نرخ کالاها، موضوع را به سازمان تعزیرات اطلاع دهند تا با متخلفان برخورد کنیم.
بیشتر بخوانید: گرانفروشی سوپر مارکت‌ها و عدم رسیدگی سامانه ۱۲۴
انتهای پیام/
توضیحات تعزیرات درباره افزایش نرخ و کم فروشی برخی از کالاها