سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه: اروپا برای همکاری با ایران سیاست جلب رضایت آمریکا را کنار بگذارد

فارس | بین‌الملل | دوشنبه، 22 بهمن 1397 - 22:07
معاون وزیر خارجه روسیه گفته کشورهای اروپایی بایستی برای همکاری موثر با ایران سیاست جلب رضایت آمریکا را کنار بگذارند.
همكاري،ايران،بگذارد،بايستي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «سرگئی ریابکوف»، معاون وزیر خارجه روسیه روز دوشنبه از اتحادیه اروپا خواست برای همکاری موثر با ایران، سیاست تلاش برای جلب رضایت آمریکا را کنار بگذارد.
به نوشته خبرگزاری «ایتارتاس»، ریابکوف در جمع خبرنگاران گفت: «اتحادیه اروپا بایستی رویکرد راضی نگاه داشتن دو طرف را کنار بگذارد؛ آنها همزمان با آنکه تلاش می‌کنند آمریکا را نرنجانند، می‌خواهند کاری بکنند که ایرانی‌ها تلاش‌های واقعی‌شان را ببینند.»
ریابکوف اضافه کرد: «آنها بایستی با اتحاذ تصمیم صحیح و حرکت در جهت همکاری نرمال [با ایران] کاری را انجام دهند که لازم است، یعنی دروازه‌ها را به سوی همکاری عملی [با ایران] باز کنند.»
در حال تکمیل...