سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مروری بر تاریخچه غذاهای اصیل ایرانی در «مطبخ»

مهر | فرهنگی و هنری | شنبه، 25 آبان 1398 - 14:29
«مطبخ» عنوان برنامه‌ ایست که با نگاهی به تاریخچه غذاهای سنتی و خوراک‌های اصیل ایرانی از شنبه تا پنجشنبه هفته جاری از شبکه دو سیما روانه آنتن می‌شود.
ايراني،ذائقه،مطبخ،آنتن

به گزارش خبرنگار مهر، برنامه «مطبخ» که با هدف شناخت هر چه بیشتر غذاهای اصیل و ذائقه ایرانی تولید شده ضمن معرفی تاریخچه هر غذا، مسیر تکامل هر خوراک، تمایل ذائقه ایرانی به غذاهای سنتی و ...
گفتگویی با سرآشپزان پیشکسوت و فعالان این عرصه ترتیب داده است.
همچنین در ۲ قسمت پایانی این برنامه که چهارشنبه و پنجشنبه با عنوان «ذائقه ایرانی» روانه آنتن می‌شود از میان ۵۲ غذای اصیل ایرانی محبوب‌ترین غذاهایی که بیشترین اقبال از سوی ذائقه ایرانی را به دست آورده‌اند، معرفی می‌شوند.
«مطبخ» به تهیه‌کنندگی حسام اسلامی، کارگردانی حسین نشاطی و نویسندگی نیما انیسی از شنبه ۲۵ تا پنجشنبه ۳۰ آبان ساعت ۲۱ از شبکه دو سیما روانه آنتن می‌شود.