خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسیدگی به مشکلات یک پیرزن توسط رئیس کمیته امداد در راهپیمایی ۲۲ بهمن +عکس

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | دوشنبه، 22 بهمن 1397 - 19:31
تصویری از گفتگوی پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با یکی از حاضران در راهپیمایی ۲۲ بهمن سوژه رسانه‌ها شد.
راهپيمايي،بهمن،مصمم،امداد،مردمي،رهبري،كميته،نظام،حضور

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، بیست و دوم بهمن هر سال یادآور ایثار و فداکاری و پایمردی مردمی صبور، فداکار، رزمنده و جهادگری است که با اراده‌ای مصمم و با رهبری هوشمندانه و خردمندانه رهبری آگاه و شجاع، سرنگونی رژیم ستمشاهی و وابسته به بیگانه و استقرار نظام مردمی جمهوری اسلامی را رقم زدند.
حضور آگاهانه در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه ۱۳۹۷ پیام‌های متفاوتی دارد؛ از سویی اعلام جهانی پایبندی به نظام اسلامی و حمایت همه جانبه از آن در شرایط دشوار و تحمل و قبول همه سختی‌ها و از سوی دیگر اراده مصمم برای سازندگی کشور و خدمت به مردم است.
به همین بهانه در این روز مسئولان در کنار مردم به راهپیمایی می‌‌روند تا با آرمان‌های رهبر کبیر انقلاب و شهدا بیعت کنند و در جشن چهل سالگی به دشمنان استعمارگر نشان دادند که آزادی و استقلال برایشان در اولویت است و هیچگاه تحت لوای سلطه‌گران قرار نخواهند گرفت.
یکی از مسئولانی که در میان مردم دیده شد، پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) بود.
تصویری که در ادامه مشاهده می‌کنید گفتگوی صمیمانه وی با یک پیرزن در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال را نشان می‌دهد.
بیشتر بخوانید: حاشیه های جالب و دیدنی راهپیمایی ۲۲ بهمن ۹۷ +فیلم و تصاویر
انتهای پیام/
حضور رئیس کمیته امداد در راهپیمایی ۲۲ بهمن