خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولتیماتوم فدراسیون فوتبال ایران به ویلموتس

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 25 آبان 1398 - 11:36
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران از نظر روحی و روانی تحت فشار است.
ايران،ويلموتس،پيروزي،جام،جهاني،تيم

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از یک مجله بلژیکی، مارک ویلموتس سرمربی تیم ملی فوتبال ایران برای دومین بار در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر متحمل شکست ۲ بر یک و حالا این تیم در رتبه سوم جدول رده بندی پایین‌تر از عراق و بحرین جای گرفته است.
بیشتر بخوانید: رسن: پیروزی مقابل ایران به منزله صعود به جام جهانی ۲۰۲۲ نیست
تیم ملی ایران با ویلموتس این روز‌ها برای گرفتن جواز حضور در مرحله بعدی جام جهانی در قاره کهن تلاش بسیاری می‌کند، اما مقابل عراق تن به شکست عجیبی داد.
حالا ویلموتس از نظر روانی تحت فشار است و فدراسیون فوتبال ایران به این مربی بلژیکی هشدار داده است تا در بازی‌های بعدی تنها به پیروزی فکر کند چرا که پیروزی مقابل تیم‌های ضعیفی مانند کامبوج آسان است و باید عراقی که کارلوس کی روش مانند آب خوردن مقابل آن به پیروزی می‌رسد شکست دهد.
ایرانی‌ها به هیچ عنوان قصد ندارد حضور در جام جهانی را به صورت سه بار متوالی از دست رفته تصور کنند و هر طور که شده قصد دارند تا در این رقابت‌ها حضور پیدا کنند.
بیشتر بخوانید: عراق ۲ - ایران ۱ / امان از دست ویلموتس و مسعود + حاشیه‌ها
انتهای پیام/
آخرین اخبار از تیم ملی فوتبال ایران