4 پایگاه امداد جادهای جدید احداث میشود
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: چهار پایگاه امداد جادهای در محورها و مسیرهای ارتباطی حادثهخیز استان اردبیل احداث و راهاندازی میشود.
ایسنا/اردبیل مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: چهار پایگاه امداد جادهای در محورها و مسیرهای ارتباطی حادثهخیز استان اردبیل احداث و راهاندازی میشود.
رامین معبودی در نشست با اعضای شورای اسلامی استان اردبیل اظهار کرد: جمعیت هلال احمر موسسه خیریه غیرانتفاعی با شخصیت حقوقی مستقل است که از جایگاه بینالمللی و نیمه دولتی برخوردار بوده و در داخل کشور و به شکل برونمرزی فعالیت میکند.
وی اهداف چهارگانه جمعیت هلال احمر را یادآور شد و خاطرنشان کرد: برقراری صلح و آرامش، تسکین آلام بشری، تکریم انسانها و تلاش برای تامین زندگی و سلامت تک تک افراد از اهداف شکلگیری جمعیت هلال احمر محسوب میشود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل با اشاره به اصول هفتگانه جمعیت هلال احمر گفت: پایبندی به اصول انسانی، بیغرضی، حفظ استقلال، وحدت و ...
از جمله این اصول محسوب میشود که در کشورمان جمعیت هلال احمر از سال 1301 فعالیت خود را آغاز کرده و در این استان نیز با سه سال تاخیر جمعیت هلال احمر با نام شیرخورشید سرخ فعالیت بشردوستانه خود را در قالب نهضت بینالمللی صلیب سرخ و کمک به همنوع شروع کرده است.
معبودی بیان کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دو مرکز درمانی هلال احمر شامل بیمارستان فاطمی و بوعلی به دانشگاه علوم پزشکی واگذار شد و جمعیت هلال احمر در چارچوب وظایف مشخص شده فعالیت خود را آغاز کرد بطوریکه هم اکنون در 10 شهرستان استان 10 شعبه داریم و قرار است با تامین زمین در اصلاندوز یازدهمین شعبه نیز در این شهرستان راهاندازی شود.
وی افزود: جمعیت هلال احمر استان اردبیل با 12 پایگاه ثابت و 6 پایگاه سیار به هموطنان ارائه خدمات میکند و قرار است چهار پایگاه جدید امداد جادهای نیز در جادههای حادثهخیز استان راهاندازی شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل این پایگاهها را شامل محور اهر-مشگینشهر، بران، تونل 11 سرچم و منطقه بودالالو اعلام کرد و گفت: به طور قانونی ما در فاصله 50 کیلومتر در جادههای استان باید پایگاه امداد جادهای راهاندازی کنیم تا به وظیفه ذاتی خودمان که امر رهاسازی مصدوم حین حادثه و پشتیبانی از عملیات اورژانس است، بتوانیم به وظیفه خود عمل کنیم.
معبودی به فعالیت گسترده معاونت امداد و نجات با تنوع خدمات ارائه شده نیز اشاره کرد و گفت: ما سعی کردیم تا در کوثر و سرعین که فاقد انبار امدادی بودیم انبار ذخیره 16 قلم کالا و اجناس امدادی و زیستی را راهاندازی کنیم که سال گذشته در کوثر این کار انجام شد و در سرعین قرار است با تامین زمین مورد نیاز عملیات احداث انبار امدادی آغاز شود.
آشیانه امداد هوایی هلال احمر در حال احداث است
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل با بیان اینکه هم اکنون به صورت موقت و در ایام مورد نیاز امداد هوایی در این استان فعالیت کرده و به صورت مشترک با استانهای همسایه شاهد حضور بالگرد هستیم، اظهار کرد: در بیش از 8 هزار مترمربع زمین احداث آشیانه امداد هوایی جمعیت هلال احمر در منطقه آبیبیگلو آغاز شده و امیدواریم با راهاندازی آشیانه شاهد حضور هلیکوپتر امدادی در استان به صورت دائمی و مستقر باشیم.
معبودی آمادهباش تیمهای امداد تخصصی نظیر آواربرداری، سیلاب، حوادث جادهای و کوهستان و تیم واکنش سریع را یادآور شد و خاطرنشان کرد: تیمهای 33 نرفهای در دهستانهای بزرگ به ظرفیت 5 هزار نفر فعال شدند تا در مواقع بروز حوادث غیرمترقبه در صحنه حضور داشته باشند.
وی به فعالیت حوزه جوانان با قدمت 72 ساله و جذب جوانان زیر 29 سال به صورت داوطلبانه اشاره کرد و گفت: کانون دانشآموزی ما در 200 مدرسه به همراه کانون دانشجوئی و طلاب فعالیت میکنند که آموزش و جذب نیرو از وظایف آنها به شمار میرود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل با اشاره به فعالیت معاونت داوطلبان جمعیت هلال احمر با جذب نیروهای بالای 29 سال و در چهار گروه هدایت، مهارت، مشارکت و حمایت بیان کرد: این داوطلبان حلقه اتصال نیاز نیازمندان به توان توانمندان هستند و با تشکیل تیمهای تخصصی مددکاری اجتماعی و اجرای طرح فرشتگان رحمت، همای رحمت و ماندگار سعی بر امدادرسانی واقعی است.
ضرورت توسعه پایگاههای امداد جادهای در سطح استان
در ادامه یعقوب هاشمی اظهار کرد: در کنار این امر مهم در مناطق روستایی به ویژه دهستانهای بزرگ خانههای هلال با همکاری و مشارکت شوراها و دهیاریها راهاندازی شود تا در بروز حوادث غیرمترقبه از طریق این خانهها نیروهای آموزش دیده سازماندهی شده و در طول سال نیز توان امدادرسانی آنها افزایش یابد.
وی خاطرنشان کرد: به تناسب نشست مدیرعامل جمعیت هلال احمر با منتخبین شورای استان در شهرستانها نیز روسای هلال احمر باید نشستی را با اعضای شوراها برگزار کنند تا مشکلات و موانع هر منطقه مورد رصد و بررسی قرار گرفته و امدادرسانی جادهای و داخل شهرها و روستاها تقویت شود.
عضو شورای شهر اردبیل با اشاره به پیشنهاد نامگذاری یکی از خیابانهای شهرهای استان به نام هلال احمر گفت: این نامگذاری که با همکاری شوراها و شهرداریها انجام میشود در حقیقت ارج نهادن به خدمات بیمنت و در عین حال فداکارانه نیروهای جمعیت هلال احمر است که در صحنههای مختلف توان خود را به نمایش میگذارند.
هاشمی از این مجموعه به عنوان یک نهاد مردمی و غیرانتفاعی با نیت خدمترسانی واقعی و غیرسیاسی و خارج از مرزها برمدار انسانیت یاد کرد و افزود: استان اردبیل جزو 10 استان حادثهخیز کشور است و ضرورت داررد شبکههای عملیاتی و امدادرسانی هلال احمر مورد حمایت قرار گیرند.
وی توجه به آموزش و به روز رسانی توان نیروهای هلال احمر را به صورت عمومی و تخصصی یادآور شد و بیان کرد: فعالیتی که هلال احمر در جادهها برای حادثهدیدگان محورهای مواصلاتی انجام میدهند در عین سرعت عمل بسیار راهگشاست که در اکثر موارد رهاسازی و امدادرسانی انجام شده به نجات جان انسانها میانجامد.
به گزارش ایسنا، رئیس شورای اسلامی استان اردبیل اضافه کرد: ما در حد وسع و توان خود در خدمت این مجموعه هستیم تا خدمات صادقانه و بیتمنای هلال احمر در شهرها، روستاها و جادهها به خیر و برکت ختم شود.
انتهای پیام