خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد آیت‌الله دری نجف‌آبادی از سیاسی‌کاری و جناح‌بازی مسئولان در سخنرانی‌ها‌

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 24 آبان 1398 - 15:39
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک از سیاسی‌کاری و جناح‌بازی مسئولان در سخنرانی‌ها انتقاد کرد و گفت: مسئولان نباید در سخنان خود حرف‌های تبلیغاتی، جناح بازی و حاشیه‌ای بزنند.
اسلامي،انقلاب،مقاومت،فساد،اسلام،كشور،دري،صهيونيستي،ارز،دنياي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت الله قربانعلی دری نجف‌آبادی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه اراک در مصلی بیت المقدس این شهرستان با اشاره به دشمنی دیرینه استکبار با اسلام ناب محمدی و جمهوری اسلامی اظهار داشت: فهم و درک رئیس جمهور آمریکا، سردمداران آل سعود و رژیم صهیونیستی همان تفکر شیطانی عمر و عاص و معاویه است که از گرگ‌های آمد‌خوار خونخوار تر هستند به طوری که در یمن و سوریه میلیون‌ها انسان بیگناه را به خاک و خون کشیده‌اند.
وی افزود: باید برای تبدیل به قطب علمی در جهان تلاش کرد زیرا مسلمانان در دورانی محور اصلی دانش و علمی دنیا بودند و جهان اسلام با اندیشمندانی مانند بوعلی سینا سخن نخست را در دنیا می‌زد اما در 2 قرن اخیر دچار غفلت شده و دنیای غرب و شرق دانشگاه های دنیا را تحت الشعاع قرار دادند که امروز باید این عقب ماندگی را جبران کنیم.
دری نجف‌آبادی تصریح کرد: انقلاب اسلامی فرصت مغتنمی است تا دانشگاه امام صادق(ع) در جهان برپا شود بنابراین، حوزه های علمیه و خدمات موثری که در جای جای کشور ارائه می‌کنند برگرفته از مذهب جعفری هستند و مردم باید کمک کنند تا بتوانیم با گسترش حوزه های علمیه این رسالت بزرگ را به سرانجام برسانیم.
عدالتخواهی و مبارزه با فساد یک نقشه راهبردی و استراتژیک مهم در انقلاب اسلامی
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ضرورت مبارزه با فساد در کشور گفت: عدالتخواهی و مبارزه با فساد یک نقشه راهبردی و استراتژیک مهم در انقلاب اسلامی بنابراین این مسئله تعارف‌بردار نیست و باید با هرکسی در هر مقامی که فساد کرده برخورد شود از جمله هنگام تخصیص ارز دولتی باید نظارت‌ها بیشتر شود، ارز کشور مانند ناموس مردم است و هر یک دلار و یورو ارز کشور، خون ملت ایران است.
وی افزود: برخی مسئولان در سخنرانی‌هایشان جناح بازی و حرف‌های حاشیه‌ای می‌زنند که چنین چیزی پذیرفتنی نیست زیرا مسئولان نباید حرف‌های انتخاباتی بزنند و همه باید دغدغه عدالت را در بخش های مختلف جامعه داشته باشند.
دری نجف‌آبادی ادامه داد: امروز حفظ وحدت در جامعه و پرهیز از هرگونه دوقطبی یک امر مهم و اساسی است زیرا انقلاب اسلامی تحت ولایت امام زمان(عج) و پرچم داری مقام معظم رهبری به سمت آرمان ها و اهداف بلند خود با شتاب روزافزونی درحال حرکت است و هیچ گونه سیاسی بازی و جناح بازی در این انقلاب جایگاهی ندارد.
رمز موفقیت و سربلندی دنیای اسلام مقاومت در برابر زورگویان و متجاوزان است
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به جنایت های رژیم صهیونیستی و شهادت بهاء ابوالعطاء گفت: جنایات آمریکا و همدستان صهیونیستی آن علیه بشریت است ولی خوشبختانه مقاومت و جهاد اسلامی امروز به برکت انقلاب اسلامی به نقطه اوج رسیده به طوری که پاسخ هرگونه تجاوز را با قدرت داده و امروز همه باید در راستای جبهه مقاومت حرکت کنیم.
وی عنوان کرد: مقاومت سرمایه ملت های مسلمان و ملت ایران است و ما این را از عاشورا و سیدالشهدا درس گرفته‌ایم و امروز رمز موفقیت و سربلندی دنیای اسلام مقاومت در برابر زورگویان و متجاوزان است.
انتهای پیام/ش