خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیکرهای قربانیان حملات رژیم صهیونیستی در غزه تشییع شدند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 24 آبان 1398 - 15:39
پیکرهای ۸ شهید فلسطینی که در حملات هوایی بی‌رحمانه رژیم صهیونیستی به باریکه غزه به شهادت رسیده بودند، تشییع شدند.
غزه،صهيونيستي،رژيم،باريكه،حملات

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه المیادین، با توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی به باریکه غزه، ساکنان این باریکه در میان خشم و اندوه، پیکر‌های هشت فلسطینی از جمله پنج کودک را که در حملات این رژیم به غزه شهید شدند، تشییع کردند.
میانجیگیری مصر و سازمان ملل که در نخستین روز حمله رژیم صهیونیستی به غزه با شکست مواجه شد، در نهایت باعث ایجاد آتش‌بسی شده است که به گفته جنبش جهاد اسلامی، تل‌آویو را وادار به پذیرش شروط این جنبش و تغییر قواعد درگیری کرده است.
تحلیلگران معتقدند آتش‌بس اعلام شده شکننده است و ممکن است هر لحظه از بین رود.
پس از حملات دو روزه صهیونیست‌ها علیه غیرنظامیان فلسطینی و مواضع نیرو‌های مقاومت فلسطین، این آتش‌بس صورت گرفت.
نیرو‌های مقاومت فلسطین در این مدت برخی مناطق صهیونیستی از جمله تل‌آویو و شهرک‌های اطراف غزه را با صد‌ها موشک هدف قرار داد.
انتهای پیام/