خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایران به دنبال صادرات محصولات سلولی

فارس | دانش و فناوری | جمعه، 24 آبان 1398 - 13:59
مدیرعامل بانک خون بندناف کشور گفت: به دنبال صادرات محصولات سلولی با برند ایران هستیم،‌ در حال حاضر پرده جنینی و نمونه‌های خون بندناف امکان صادرات دارند.
بندناف،خون،صادرات،ايران،پرده،درمان

مدیرعامل بانک خون بندناف کشور گفت: به دنبال صادرات محصولات سلولی با برند ایران هستیم،‌ در حال حاضر پرده جنینی و نمونه‌های خون بندناف امکان صادرات دارند.
ایران به دنبال صادرات محصولات سلولی
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، ضرابی مدیرعامل بانک خون بندناف کشور در مراسم روز جهانی خون بندناف در پژوهشگاه رویان اظهار داشت: این روز با هدف آشنایی مردم با اهمیت خون بندناف نامگذاری شده است.
وی ادامه داد: در آمریکا آگاهی مردم از اهمیت ذخیره‌سازی خون بندناف کمتر از ۱۰ درصد است اما در ایران حدود ۴۰ درصد مردم در این باره آگاهی دارند که نشان می‌دهد این موضوع در ایران شناخته شده است.
به گفته وی، از سلول‌های بنیادی خون بندناف برای درمان بیش از ۸۰ بیماری استفاده می‌شود و علاوه بر این دیگر ضایعات زایمانی هم اثربخشی خود را در درمان بیماری‌ها نشان داده‌اند.
وی ادامه داد: برای مثال پرده آمنیوتیک به عنوان پانسمان بیولوژیک قابل استفاده شده است و از مایع جنینی برای درمان صدمات غضروفی استفاده می‌شود.
* صادرات پرده آمنیوتیک و نمونه‌های خون بندناف
ضرابی گفت:‌ محصول پرده آمنیوتیک به زودی وارد بازار ایران خواهد شد و مایع غضروفی هم در کشوری مانند آمریکا برای درمان صدمات ورزشکاران استفاده می‌شود.
مدیرعامل بانک خون بندناف کشور تصریح کرد: به دنبال صادرات سلول‌ها هستیم تا این محصول را با برند ایران به دنیا عرضه کنیم.
وی خاطرنشان کرد: پرده جنینی و نمونه‌های خون بندناف امکان صادرات دارند.
ضرابی خاطرنشان کرد: تا ۲۰ سال آینده امکان ذخیره‌سازی خون بندناف به میزان مورد تقاضا در کشور فراهم می‌شود و در حال حاضر امکان افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی نمونه‌های خون بندناف تا ۲ برابر وجود دارد.
انتهای پیام/