سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار سازمان ملل درباره ناامنی غذایی در جنوب آفریقا

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 24 آبان 1398 - 09:00
سازمان ملل متحد درباره خطر ناامنی غذایی در کشور‌های جنوب آفریقا هشدار داد.
آفريقا،جنوب،مناطق،سازمان،ناامني،بارندگي،رنج

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری شین هوا، نزدیک به دوازده میلیون نفر از ناامنی غذایی شدید در جنوب آفریقا رنج می‌برند.
استفان دوژاریک، سخنگوی سازمان ملل متحد روز چهارشنبه با استناد به گزارش‌های دفتر هماهنگی امور بشردوستانه این سازمان در جنوب آفریقا اعلام کرد در شرایطی که سوء تغذیه حاد در برخی کشور‌های جنوب آفریقا تشدید شده، برخی مناطق زامبیا، زیمبابوه و آنگولا احتمالا با سطوح شدید ناامنی غذایی روبرو خواهند شد.
دوژاریک ادامه داد افراد زیادی در کشور‌های جنوب آفریقا به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارند و زنان و دختران برای بقا مجبور هستند به راهبرد‌های سازگار منفی به ویژه ازدواج‌های زودهنگام و بهره برداری‌های جنسی تن دهند.
سخنگوی سازمان ملل متحد تصریح کرد کشور‌های جنوب آفریقا از پیامد‌های بحران آب و هوا رنج می‌برند و روند گرمایش در این منطقه دو برابر سریعتر از دیگر نقاط جهان است.
میزان بارندگی در بسیاری از مناطق جنوب قاره آفریقا به مراتب پائین‌تر از متوسط بارندگی در دیگر نقاط است، ضمن این که در برخی از این مناطق توفان نیز پیش بینی می‌شود و این پدیده ممکن است میزان برداشت محصولات کشاورزی را باز هم کاهش دهد.
انتهای پیام/