خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقصر شکست یک نفر نیست/ بدشانسی آوردیم/ برابر عراق اشتباه داشتیم

مهر | ورزشی | پنجشنبه، 23 آبان 1398 - 20:50
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در مورد دلایل شکست تیمش برابر عراق گفت: وقتی یک تیم می بازد یک نفر مقصر اصلی شکست نیست. ما در نیمه دوم اشتباهاتی داشتیم که منجر به رقم خوردن این نتیجه شد.
بازي،شكست،اشتباهاتي،امتياز،مسابقه،ايران،ويلموتس،جهانبخش

به گزارش خبرنگار مهر، مارک ویلموتس در نشست خبری پس از شکست دو بر یک امشب تیم ملی فوتبال ایران مقابل عراق در چهارمین بازی مرحله گروهی مقدماتی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و جام ملت های ۲۰۲۳ آسیا در جمع خبرنگاران گفت: ۱۵ دقیقه سخت را در ابتدای بازی داشتیم.
سپس گل خوردیم و در ادامه بازی را به دست گرفتیم و کنترل کردیم.
اما در نیمه دوم اشتباهاتی مرتکب شدیم و ۱۰ نفره هم شدیم‌.این شکست ما را ناگزیر می کند در بازی های بعدی ۱۲ امتیاز از ۱۲ امتیاز ممکن را بگیریم تا به مرحله بعد صعود کنیم.
وی درباره اینکه چه نگاهی به صعود دارد گفت: ما همه تلاش مان را برای بازی های خانگی و همچنین مسابقه خارج از خانه در برابر کامبوج می کنیم.
سرمربی تیم ملی درباره دو شکست پیاپی عنوان کرد: ما حداقل می توانستیم در دو بازی مقابل بحرین و عراق دو امتیاز بگیریم اما این اتفاق رخ نداد.
شاید بهتر باشد بگویم در این باره بدشانسی آوردیم و این مسابقه می توانست مساوی شود.
ویلموتس درباره توصیفش از شرایط بازی و اینکه آیا این شکست عواقب کارت قرمز برای کاپیتان ایران بود اظهار داشت: من ۳۰ سال است در فوتبال هستم.
هیچ وقت یک نفر را نباید مقصر قلمداد کرد.
همه ما در شکست مقصریم و یک نفر مقصر نیست.
اشتباهاتی در این بازی داشتیم.
در هنگام یارگیری دچار اشتباهاتی شدیم.
در کنار آن ۱۰ نفره هم شدیم‌.
وی درباره اینکه گفته می شود رسانه های ایران این شکست را به دلیل غیبت جهانبخش و عزت اللهی ارتباط داده اند تصریح کرد: اینطور نیست.
جهانبخش و عزت اللهی مدتی است بازی نکرده اند.
علاوه بر این حاج صفی را به دلیل آسیب دیدگی در این مسابقه در اختیار نداشتیم.