خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش ۷ درصدی غریق در سواحل گیلان

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 23 آبان 1398 - 18:35
سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری گیلان از کاهش هفت درصدی غریق سواحل گیلان نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: از ۲۹ غریق گیلان ۲۰ غریق غیربومی و ۹ غریق بومی بودند.
غريق،سواحل،گيلان،ناجيان،نوار،ساماندهي،نجات،پرداخت،الزحمه،ناج ...

ایسنا/گیلان سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری گیلان از کاهش هفت درصدی غریق سواحل گیلان نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: از ۲۹ غریق گیلان ۲۰ غریق غیربومی و ۹ غریق بومی بودند.
محمود قاسم نژاد در جلسه ستاد ساماندهی سواحل استان گیلان، با اشاره به هجوم گردشگران به سواحل به ویژه در ایام تابستان، اظهار کرد: برای استفاده بهتر و بیشتر از ظرفیت سواحل باید از هم اکنون برنامه ریزی های لازم را داشته باشیم.
وی با بیان اینکه ساماندهی سواحل طی سه دهه اخیر فراز و نشیب های فراوانی داشته است، افزود: در ابتدا ساماندهی سواحل تنها به تامین امنیت و سلامت مردم و اقدامات درمانی و امداد و نجات خلاصه می شد که سازمان جمعیت هلال احمر عهده دار آن بود، اما تنوع مسائل فرهنگی موجود در سواحل باعث شد سایر نهادها نیز درگیر شوند.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان با بیان اینکه از سال ۸۸ تاکنون برنامه های فرهنگی در سواحل تبلور بیشتری پیدا کرده است، گفت: امروزه باید رویکرد توسعه فضاهای فیزیکی در سواحل را دنبال کنیم.
قاسم نژاد با تاکید بر لزوم پرداخت به موقع حق الزحمه ناجیان غریق، تصریح کرد: مقرر شده بود سازمان توسعه سواحل و عمران تاسیس شود، اما ستاد ساماندهی سواحل به استان های شمال و جنوب واگذار شد.
وی با اشاره به طول ۲۷۶ کیلومتری نوار ساحلی گیلان، خاطرنشان کرد: سه چهارم این نوار خالی از طرح سالم سازی دریاست و لذا باید بخش خصوصی را در این امر دخیل کنیم.
این مقام مسئول از کاهش هفت درصدی غریق سواحل گیلان نسبت به سال گذشته خبر داد و متذکر شد: از ۲۹ غریق گیلان ۲۰ غریق غیر بومی بودند و ۱۶۳۵ نفر در طرح ها طی بازه زمانی بهار و تابستان ۹۸ همکاری داشتند.
حسن صفری، معاون فرماندار شهرستان بندرانزلی نیز، با بیان اینکه سال های ۹۳ و ۹۴، ۲۰۰ ناجی غریق با پرداخت ۵۴۰ میلیون تومان در نوار ساحلی ۲۷ کیلومتری انزلی داشتیم، گفت: از سال ۹۵ مسئولیت نجات غریق را به بخش خصوصی واگذار کردیم و تعداد ناجیان از ۲۰۰ به ۱۳۰ و میزان پرداختی از ۵۴۰ به ۳۴۰ کاهش یافت، اما ۶۹ میلیون تومان بدهکار شدیم.
وی از بدهکاری ۹۰۴ میلیون تومانی به ناجیان غریق شهرستان بندرانزلی از سال ۹۵ تاکنون خبر داد و اضافه کرد: برای هر ناجی ۸۷۲ هزار تومان حق الزحمه در نظر گرفته شده و اگر نسبت به پرداخت این بدهی اقدام نکنیم، احتمال افزایش غریق طی سال های آتی وجود دارد، زیرا اعتماد ناجیان از بین می رود.
این مقام مسئول نوار ساحلی انزلی را نیازمند حداقل یکصد ناجی غریق دانست و یادآور شد: هیئت نجات غریق استان باید نسبت به نیروسازی اقدام کند.
همچنین پرداخت به موقع حق الزحمه ناجیان و لغو تعرفه آموزش و گواهی نجات غریق در دستور کار قرار گیرد.
انتهای پیام