خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرهنگ اقوام ایرانی قابلیت جهانی شدن دارد

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 23 آبان 1398 - 18:02
معاون توسعه مدیریت استانداری گیلان گفت: اقلیم چهار فصل کشور به همراه فرهنگ و خرده فرهنگ اقوام ایرانی در ایام مختلف، قابلیت جهانی شدن را دارد.
علم،ترويج،فرهنگ،گيلان،علمي،استانداري،معاون،مديريت،هفته،توسعه

ایسنا/گیلان معاون توسعه مدیریت استانداری گیلان گفت: اقلیم چهار فصل کشور به همراه فرهنگ و خرده فرهنگ اقوام ایرانی در ایام مختلف، قابلیت جهانی شدن را دارد.
کیمیا تنهایی در اختتامیه هفته ترویج علم و تجلیل از برگزیدگان و نخبگان گیلان پژوه، اظهار کرد: رویکرد تدریجی شناخت ایران زمین با موضوع آب، هوا و فرهنگ موضوع هفته ترویج علم در سالجاری انتخاب شده است.
وی اشاعه تفکر علمی در جامعه، هماهنگی میان نهادهای مروج علم، آموزش مروجان علم و مرور تجربیات ترویجی و کاربردی افراد فعال در این حوزه را از اهداف برگزاری هفته ترویج علم خواند و گفت: ساده‌سازی مفاهیم علمی و جاری‌سازی رویکرد و تفکر آن در ابعاد مختلف امری مهم است که باید مورد توجه قرار گیرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری گیلان با بیان اینکه شناخت محیط پیرامون و ظرفیت های موجود باید به پویش علمی در همه سطوح تبدیل شود، تصریح کرد: اقلیم چهار فصل کشور به همراه فرهنگ و خرده فرهنگ اقوام ایرانی در ایام مختلف، قابلیت جهانی شدن را دارد.
تنهایی خاطرنشان کرد: ترویج علم نیاز به مشارکت و کمک همه دستگاه‌های اجرایی کشور دارد تا مردم بتوانند مزایا و دستاوردهای حاصل از ترویج علم را به صورت محسوس در زندگی خود لمس کنند.
وی با تاکید بر ضرورت بیان مطالب علمی و کارآمد برای عموم، خواستار بومی سازی ابزار آموزش دانش برای تسهیل در این امر شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری گیلان تقویت باور و اعتقاد عمومی به همگانی کردن علم را ضروری خواند و اضافه کرد: در تحقق این امر مهم باید از تجربه های کشورهای موفق استفاده بهینه کرد.
انتهای پیام