خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت ۱۷ واحد صنعتی سیم و کابل با ظرفیت ۹۳ هزار تن در زنجان

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 23 دی 1397 - 17:01
زنجان-رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان از فعالیت ۱۷ واحد صنعتی سیم و کابل با ظرفیت ۹۳ هزار تن در استان خبر داد.
ظرفيت،راستاي،كابل،سيم،زنجان،عرصه،استان

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر فغفوری ظهر یکشنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان زنجان از فعالیت ۱۷ واحد صنعتی سیم و کابل با ظرفیت اسمی ۹۳ هزار تن در استان خبر داد و با اشاره به اینکه فعالیت این تعداد واحد سیم و کابل می‌تواند ظرفیت مهمی در راستای قطب بودن استان در زمینه برق باشد، افزود: میزان سرمایه‌گذاری این تعداد واحدی تولیدی در عرصه سیم و کابل نیز ۱۱۰۰ میلیارد تومان با اشتغال‌زایی ۱۰۰۰ نفر است.
وی با تاکید بر اینکه امروز باید همه تلاش‌ها در راستای ارتقای ظرفیت تولیدی واحدهای عرصه برق و الکترونیک در استان باشد، ادامه داد: بی‌شک، فعالان این عرصه نیز با دغدغه‌های زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند که یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های امروز در این عرصه، نوسانات قیمت مس و سهمیه‌بندی مواد اولیه است.
فغفوری ادامه داد: علاوه بر این مشکلات، مواردی از قبیل طولانی بودن زمان بازپرداخت هزینه‌های فروش ترانس، نوسانات قیمت ارز، کمبود نقدینگی را نیز باید به این مشکلات افزود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: گام برداشتن در راستای رفع این مشکلات می‌تواند زنجان را در رسیدن به آنچه که مصوبه هیئت دولت در زمینه قطب شدن این استان در عرصه برق، الکترونیک و فناوری اطلاعات است، یاری کند.